Σπίτι

Πώς να διώξετε τη μούχλα από το σπίτι σας

Η μούχλα επισκέπτεται και τα σπίτια μας, επιβαρύνοντας την ατμόσφαιρα και προκαλώντας αλλεργίες σε όσους έχουν ευαισθησία. Υπάρχουν πολλά είδη μούχλας και ορισμένα από αυτά πιθανόν να εκλύουν τοξίνες.

Περισσότερα...

Φυτέψτε πολύχρωμες τριανταφυλλιές

Η τριανταφυλλιά χαρακτηρίζεται από πολλούς ως «ο βασιλιάς των λουλουδιών» και μαγεύει σχεδόν όλους με τα χρώματα και τις μυρωδιές της. Γνωρίστε το φυτό, τη φροντίδα που χρειάζεται και φυτέψετε τη δική σας τριανταφυλλιάστον κήπο ή το μπαλκόνι σας.

Περισσότερα...

Φτιάξτε τα δικά σας «πράσινα» απορρυπαντικά

Σε αντίθεση με τα δραστικά χημικά καθαριστικά που υπάρχουν στο σπίτι σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εναλλακτικούς τρόπους καθαρισμού, που είναι φιλικοί προς το περιβάλλον και δεν υστερούν καθόλου στην καθαριότητα και την απολύμανση.

Περισσότερα...

Τηλεόραση στο παιδικό δωμάτιο;

Να αφήσω το παιδί μου να έχει τηλεόραση στο παιδικό ή εφηβικό δωμάτιο ή όχι; Ίσως είναι ένα ερώτημα που σας έχει απασχολήσει και πιθανότατα να έχετε δεχτεί πιέσεις και από το παιδί σας για να του επιτρέψετε να έχει στο δωμάτιό του μια τηλεόραση. Ωστόσο, πριν αποφασίσετε, σκεφτείτε καλά και λάβετε υπόψη και τις επιστημονικές έρευνες που αναφέρουν ότι τα παιδιά που έχουν στο δωμάτιό τους τηλεόραση είναι πιο πιθανό να απομακρύνονται από υγιεινές συνήθειες, όπως είναι η φυσική άσκηση, η σωστή διατροφή και ο επαρκής ύπνος.

Περισσότερα...

Ασφάλεια στο τραπέζι σας

Ένα πολύ σημαντικό κομμάτι που σχετίζεται με την υγεία όλης της οικογένειας είναι η ασφάλεια στο φαγητό που καταναλώνεται, ώστε να είναι σε καλή κατάσταση, φρέσκο και χωρίς μικρόβια που μπορεί να απειλήσουν την υγεία. Διαβάστε τι πρέπει να έχετε υπόψη σας κατά την προετοιμασία του φαγητού, για να σερβίρετε μόνο νόστιμο και καθαρό φαγητό!

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...