Σώμα και Ομορφιά

4 μυστικά για την επιδερμίδα σας

Τέσσερα κοινά μυστικά για τη φροντίδα της επιδερμίδας, που πρέπει να γνωρίζουν όλες οι γυναίκες.

Περισσότερα...

Το… κάθισμα βλάπτει σοβαρά την υγεία

Όλοι γνωρίζουμε ότι η έλλειψη φυσικής άσκησης είναι παράγοντας κινδύνου για διάφορες ασθένειες, όπως καρδιαγγειακές παθήσεις, διαβήτης και παχυσαρκία, αλλά οι ειδικοί αναφέρουν πως έχει σημασία και το πόσο χρόνο την ημέρα είμαστε καθιστοί ή σε αδράνεια, ακόμη κι αν φροντίζουμε για λίγο χρόνο άσκησης την εβδομάδα.

Περισσότερα...

Συνεχίστε τη γυμναστική σας με τη ζέστη

Εάν είστε ο τύπος που αθλείται  όλο το χειμώνα, θα θέλετε να συνεχίσετε και τις ζεστές καλοκαιρινές ημέρες. Μπορείτε, απλώς θα πρέπει να προσέξετε ορισμένα πράγματα και ίσως να κάνετε μικρές αλλαγές στον τρόπο και την ένταση που γυμνάζεστε.

Περισσότερα...

Φροντίστε τα μαλλιά σας το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι είναι μια σκληρή περίοδος για τα μαλλιά σας, αφού οι ακτίνες του ήλιου, οι υψηλές θερμοκρασίες και η θάλασσα τα ταλαιπωρούν πολύ έντονα. Πώς μπορείτε να τα φροντίσετε για να τα διατηρήσετε υγιή και λαμπερά;

Περισσότερα...

5 μικρά μυστικά της καλοκαιρινής δίαιτας

Το καλοκαίρι είναι μια ιδιαίτερη εποχή και διατροφικά, αφού η ζέστη και οι συνθήκες απαιτούν ενέργεια, ενυδάτωση, σωστή θρέψη και λεπτή σιλουέτα! Υπάρχουν 5 μυστικά που, εάν τα ακολουθήσετε, θα εξασφαλίσετε όλα αυτά για τον οργανισμό, τη διάθεση και την ομορφιά σας και πολύ πιθανό να σας βρει το φθινόπωρο με ανανεωμένη εμφάνιση και λιγότερα κιλά στη ζυγαριά!

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...