Σώμα και Ομορφιά

Το μακιγιάζ του καλοκαιριού

Το καλοκαίρι οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν, κινούμαστε, κολυμπάμε, ιδρώνουμε, αλλά μπορούμε να εξακολουθήσουμε να είμαστε όμορφες! Ας προσαρμοστούμε κι εμείς στις θερμοκρασίες και ας δούμε πώς θα προσφέρουμε στο πρόσωπό μας ομορφιά και φρεσκάδα όλες τις ώρες!

Περισσότερα...

Δροσερή επιδερμίδα για το καλοκαίρι

Το γυναικείο δέρμα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο και θέλει φροντίδα όλο το χρόνο, αλλά πολύ περισσότερο το καλοκαίρι. Αυτό συμβαίνει επειδή οι υψηλές θερμοκρασίες και η έκθεση στον ήλιο ταλαιπωρούν την επιδερμίδα τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα και δημιουργούν μικρές φθορές στη δομή του που μεταφράζονται σε ατέλειες και θαμπή όψη.

Περισσότερα...

Πιθανή δυσλειτουργία του θυρεοειδούς κατά την εγκυμοσύνη και μετά τον τοκετό

Η λειτουργία του θυρεοειδούς αδένα είναι εξαιρετικά σημαντική για τη συνολική υγεία του οργανισμού, καθώς ρυθμίζει πολύ σημαντικές ορμόνες που εμπλέκονται κυρίως στον μεταβολισμό, στη λειτουργία της καρδιάς και των οργάνων πέψης, στον έλεγχο των μυών και τη διατήρηση των οστών. Νέα δεδομένα προειδοποιούν τις γυναίκες, είτε έχουν ιστορικό θυρεοειδούς είτε όχι, να παρακολουθούν τη λειτουργία του, καθώς η φάση της εγκυμοσύνης και των δύο επόμενων ετών μέτά τον τοκετό είναι καθοριστική.

Περισσότερα...

Δίαιτα; Ναι, αλλά με γυμναστική!

Σκέφτεστε να ξεκινήσετε δίαιτα; Εάν πράγματι έχετε περισσότερα κιλά από το κανονικό, είναι μια πολύ καλή ιδέα, αλλά μην μείνετε μόνο εκεί. Παρακάτω σας εξηγούμε τους λόγους για τους οποίους ποτέ δεν θα πρέπει να προχωράτε σε πρόγραμμα δίαιτας χωρίς ταυτόχρονα να γυμνάζεστε.

Περισσότερα...

Η νέα τάση στη σωστή διατροφή: τρώτε αληθινό φαγητό!

Ως απάντηση στα εξειδικευμένα πολύπλοκα προγράμματα διατροφής, τις αναλυτικές οδηγίες για θερμίδες και ποσοστά τροφών και την υπερβολική ενασχόληση με αριθμούς, έρχεται μια νέα τάση για την ισορροπημένη διατροφή που συνοψίζεται σε μία μόνο φράση: «τρώτε αληθινό φαγητό»!

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...