Αρχική σελίδα ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Σας προτείνουμε πολλά παιχνίδια, που μπορεί να παίξει η μαμά και ο μπαμπάς μετα παιδιά στο σπίτι, παιχνίδια για ολόκληρη πιτσιρικοπαρέα, σταυρόλεξα και παιχνίδια για εξωτερικό χώρο. Θα διασκεδάσετε αξέχαστα, ενώ τις περισσότερες φορές δεν χρειάζεστε ιδιαίτερη προετοιμασία ή εξοπλισμό. Καλή διασκέδαση!

Παιχνίδια μνήμης

Σας παρουσιάζουμε εδώ ορισμένα παιχνίδια που ενισχύουν τη μνήμη με διασκεδαστικό τρόπο. Μπορείτε να τα παίξετε εύκολα στο σπίτι, χωρίς να χρειάζεστε ιδιαίτερο εξοπλισμό.

 

Περισσότερα...

Τρίλιζα στην παραλία

Βρίσκεστε με τα παιδιά στην παραλία, έχετε ευχαριστηθεί βουτιές στη θάλασσα και παιχνίδια με την άμμο και θέλετε να παίξετε κάτι διαφορετικό; Πώς θα σας φαινόταν η γνωστή τρίλιζα, σε μια εκδοχή με βότσαλα στην άμμο αντί για χαρτί και μολύβι;

Περισσότερα...

Παραδοσιακά παιχνίδια για μικρά παιδιά

Σας περιγράφουμε παρακάτω τρία παραδοσιακά παιχνίδια που είναι εύκολο να τα καταλάβουν τα μικρά παιδιά, ενώ είναι κινητικά, διασκεδαστικά και εξασκούν ταυτόχρονα το μυαλό! 

Περισσότερα...

Πάρτι στο σπίτι - οδηγός για μαμάδες

Ήρθε η μέρα που το βλαστάρι σας γιορτάζει τα γενέθλιά του και πρέπει να το… γλεντήσει με τη λιλιπούτεια παρέα του; Είναι αλήθεια πως οι μαμάδες τα τελευταία χρόνια δεν προτιμούν το πάρτι στο σπίτι από το πάρτι σε έναν παιδότοπο, όμως μπορεί η κούραση να είναι μεγαλύτερη, αλλά τίποτα δε συγκρίνεται με τη σπιτική ατμόσφαιρα και με το να μοιραστούν οι φίλοι σας τον προσωπικό σας χώρο. Ας δούμε πώς μπορούν να γίνουν τα πράγματα πιο εύκολα για ένα συναρπαστικό, αλλά και όσο το δυνατόν πιο ανώδυνο πάρτι στο σπίτι!

 

Περισσότερα...

Παιχνίδια για σπιρτόζικα παιδιά!

Παίξτε αυτά τα παιχνίδια κάθε στιγμή που θέλετε να διασκεδάσετε μια μικρή ή μεγαλύτερη ομάδα παιδιών. Χρειάζονται γρήγορη αντίδραση και σκέψη και παρόλο που δεν είναι κινητικά, ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη!

 

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...