Αρχική σελίδα ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Σας προτείνουμε πολλά παιχνίδια, που μπορεί να παίξει η μαμά και ο μπαμπάς μετα παιδιά στο σπίτι, παιχνίδια για ολόκληρη πιτσιρικοπαρέα, σταυρόλεξα και παιχνίδια για εξωτερικό χώρο. Θα διασκεδάσετε αξέχαστα, ενώ τις περισσότερες φορές δεν χρειάζεστε ιδιαίτερη προετοιμασία ή εξοπλισμό. Καλή διασκέδαση!

Το υποβρύχιο

Αυτό είναι ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι για μια ομάδα παιδιών και μπορούν να το παίξουν ακόμη και σε ένα πάρτι ή σε κλειστό χώρο!

 

Περισσότερα...

Η Σαρανταποδαρούσα

Ψάχνετε για ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για πολλά παιδιά; Δοκιμάστε να παίξετε τη σαρανταποδαρούσα, ένα κινητικό παιχνίδι συνεργασίας, που σίγουρα θα τα ενθουσιάσει!

Περισσότερα...

Παιχνίδια για ομάδα με πολλά παιδιά

Είτε είστε γονιός και βρεθήκατε σε γιορτή ή εκδρομή με μια μεγάλη παρέα, είτε παιδαγωγός και έχετε μια ομάδα παιδιών στο νηπιαγωγείο ή στο σχολείο, ρίξτε μια ματιά στα παιχνίδια που σας προτείνουμε παρακάτω για να διασκεδάσετε τους ορεξάτους μπόμπιρες.

Περισσότερα...

Παιχνίδια με σκιές

Το φως και η σκιά μας παίζουν απίθανα παιχνίδια! Πάντα μας φαίνεται πολύ ενδιαφέρον να κοιτάζουμε τη σκιά μας να περπατάει μαζί μας τη νύχτα ή να προσπαθούμε να δίνουμε στις σκιές διάφορα σχήματα. Δοκιμάστε λοιπόν να χρησιμοποιήσετε το φως, τη σκιά και τα… χέρια σας για να διασκεδάσετε με απίθανες σκιές!

Περισσότερα...

Το Σταυρόλεξο των Χριστουγέννων

Τα Χριστούγεννα και οι γιορτές είναι μια πολύ ωραία ευκαιρία για παιχνίδι! Μέσα στη ζεστασιά του σπιτιού, τα παιδιά μπορούν να δοκιμάσουν να συμπληρώσουν αυτό το χριστουγεννιάτικο σταυρόλεξο!

 

Περισσότερα...