ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Σας προτείνουμε πολλά παιχνίδια, που μπορεί να παίξει η μαμά και ο μπαμπάς μετα παιδιά στο σπίτι, παιχνίδια για ολόκληρη πιτσιρικοπαρέα, σταυρόλεξα και παιχνίδια για εξωτερικό χώρο. Θα διασκεδάσετε αξέχαστα, ενώ τις περισσότερες φορές δεν χρειάζεστε ιδιαίτερη προετοιμασία ή εξοπλισμό. Καλή διασκέδαση!

Παιχνίδια με το νερό!

Τα παιχνίδια με το νερό ενθουσιάζουν πάντα τα παιδιά και το καλοκαίρι είναι η ιδανική περίοδος να τα αφήσετε να παίξουν και ταυτόχρονα να δροσιστουν! Σας προτείνουμε 6 απίθανα παιχνίδια με πρωταγωνιστή το νερό για ατέλειωτη διασκέδαση!

Περισσότερα...

Καλοκαιρινές δραστηριότητες στην αυλή και το μπαλκόνι για παιδιά!

Εάν ο καιρός είναι καλός, ιδιαίτερα το καλοκαίρι, και έχετε στη διάθεσή σας μια αυλή ή ένα μεγάλο μπαλκόνι στο σπίτι ή το εξοχικό σας, μπορείτε να απασχολήσετε τα παιδιά με δραστηριότητες που θα τους μείνουν αξέχαστες και θα τις ζητούν ξανά και ξανά!

Περισσότερα...

Παιχνίδια διασκεδαστικά - χωρίς κανένα κόστος!

Το παιχνίδι είναι ένα αγαθό που μπορούμε όλοι, μικροί και μεγάλοι, να το απολαμβάνουμε εντελώς δωρεάν! Δείτε πώς μπορείτε να παίξετε τρία πολύ διασκεδαστικά παιχνίδια με ελάχιστη προετοιμασία και χωρίς κανένα απολύτως κόστος!

Περισσότερα...

Το Σταυρόλεξο του Καλοκαιριού

Σας ετοιμάσαμε ένα σταυρόλεξο για να υποδεχτούμε το καλοκαίρι με πολλές καλοκαιρινές λεξούλες! Δώστε το στα πιτσιρίκια σας να το λύσουν, ενώ αν είναι πολύ μικρούλια, μπορείτε να τους κάνετε τις ερωτήσεις και να γράφετε εσείς τις απαντήσεις τους!

Περισσότερα...

Κούκλα από χαρτόνι με φορεσιές

Ποιό κοριτσάκι δεν ενθουσιάζεται όταν έχει μια κούκλα με πολλά διαφορετικά φορέματα; Με χαρτοκοπτική και ζωγραφική και φυσικά... τα πατρόν μας, μπορείτε να φτιάξετε μια κούκλα από χαρτόνι και να τη ντύσετε με τα φορέματα που θα χρωματίσετε με τα αγαπημένα σας χρώματα!

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...