Αρχική σελίδα Βιβλίο

Βιβλίο

«Η Ορτανσία φυλάει τα μυστικά» της Χριστίνας Φραγκεσκάκη

ortansia_mysticaΜια ιστορία για τη χαρά της φιλίας και της συνύπαρξης. Για την αλήθεια που ενώνει τις παροιμίες των λαών και τους ορόφους των πολυκατοικιών μας. Μια ιστορία για το ανέλπιστο δώρο της εμπιστοσύνης και της ανταλλαγής… Για τα όνειρα που γίνονται αλήθεια, όπως στα… παραμύθια!

Περισσότερα...

« Νάνι το κρίνο της αυγής» της Ζωής Βαλάση

nani_valassiΜια συλλογή με νανουρίσματα, μικρά ποιητικά αριστουργήματα που επινοεί η μάνα καθώς αποκοιμίζει το μωρό της. Στίχοι γεμάτοι ρόδα, κρίνα και παγόνια, Βυζαντινούς ρηγάδες και αρχόντισσες του ονείρου, ευχές και παινέματα για το μικρό παιδάκι, τo αστέρι στην αγκαλιά του κόσμου.

Περισσότερα...

«Η γατούλα της βιτρίνας και οι αδέσποτοι φίλοι της» της Νανάς Μαρμαρά-Δαγιόγλου

altΣτο μικρό ανθοπωλείο της γιαγιάς Αμαλίας ζει ξέγνοιαστα η πρασινομάτα Μιμή. Όλη τη μέρα παίζει με τους μενεξέδες και τις καμέλιες. Κάποια στιγμή όμως όλα αλλάζουν. Το ανθοπωλείο αδειάζει και η γατούλα μένει μόνη. Πώς θα τα βγάλει πέρα χωρίς τη φροντίδα της γιαγιάς Αμαλίας και ποιους κινδύνους θα αντιμετωπίσει; Ένα παραμύθι για τα αδέσποτα ζώα από τη Νανά Μαρμαρά-Δαγιόγλου.

Περισσότερα...

Η Πιπίτσα ταξιδεύει... στα Χριστούγεννα

Η Πιπίτσα ταξιδεύει στα Χριστούγεννα και στην Πρωτοχρονιά σε όλη την Ελλάδα και  μαθαίνει στα παιδιά έθιμα και κάλαντα από κάθε γωνιά της με τη βοήθεια του CD.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...