Αρχική σελίδα Βιβλίο

Βιβλίο

«Οι νταήδες του βυθού και ο Ρομπέν των θαλασσών» της Γιώτας Αλεξάνδρου

altΜια διασκεδαστική, τρυφερή ιστορία με θέμα το φαινόμενο του εκφοβισμού. Διαβάστε τις περιπέτειες του... ήρεμου Ιερεμία, που υποφέρει από τα Κοφτερά Χαμόγελα, τους νταήδες του βυθού, μέχρι τη στιγμή που αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στη... μύτη του για να υπερασπιστεί το δίκαιο και να επαναφέρει την αρμονία στο βυθό της θάλασσας.

Περισσότερα...

«Γιατί δε μετράς προβατάκια;» του Μάκη Τσίτα

altΑπό τις εκδόσεις Ψυχογιός κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Μάκη Τσίτα με τίτλο: «Γιατί δε μετράς προβατάκια;» Πρόκειται για μία πρωτότυπη και χιουμοριστική ιστορία που, όπως γράφει και η συγγραφέας και κριτικός Ελένη Χωρεάνθη στη Βιβλιοθήκη της Ελευθεροτυπίας, «έχει κρυμμένα πολλά τρυφερά μυστικά και ομορφιές και θα το αγαπήσουν όλα τα παιδάκια που θα έρθουν σε επαφή μαζί του. Παράλληλα, μαθαίνει και τις μητέρες πώς να αντιμετωπίζουν τη δυσκολία των μικρών παιδιών που αρνούνται να κοιμηθούν».

Περισσότερα...

"Στο Κοτέτσι" της Πηνελόπης Δέλτα

altΈνα παραμύθι της πασίγνωστης Πηνελόπης Δέλτα εκδίδουν οι Εκδόσεις Τετράγωνο. Το παραμύθι έγραψε η συγγραφέας τον Ιανουάριο του 1922, όταν πλέον ήταν καθιερωμένη συγγραφέας και είχε άποψη για παιδαγωγικά θέματα. Δημοσιεύτηκε την ίδια χρονιά στο παιδικό περιοδικό «Παιδική Χαρά».

Περισσότερα...

Η Φάτνη του Χριστού: Μικρές ιστορίες από την Αγία Γραφή

altΈνα βιβλίο για τα παιδιά που έχει στόχο μέσα από τα 12 ξεχωριστά βιβλιαράκια που περιέχει να μάθει στα παιδιά για τη ζωή και το έργο του Ιησού αλλά και για σημαντικούς ανθρώπους και γεγονότα που συνέβησαν πολύ πριν από τη γέννησή του.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...