Αρχική σελίδα Βιβλίο

Βιβλίο

Ο «Τρελαντώνης» από τις Εκδόσεις Άγκυρα

Ένα κλασικό μυθιστόρημα γραμμένο το 1932 σε νέα έκδοση από τις Εκδόσεις Άγκυρα μας μεταφέρει στα παιδικά χρόνια της Πηνελόπης Δέλτα, στην περίοδο όπου μαζί με τ’ αδέλφια της πέρασαν τις διακοπές τους στο σπίτι των θείων της, στην Καστέλα του Πειραιά.

Περισσότερα...

"Η Κοκό σε πόλη και χωριό" από τις Εκδόσεις Ακρίτας

Η κότα η Κοκό είναι η πρωταγωνίστρια της νέας παιδικής έκδοσης από τις Εκδόσεις Ακρίτας. Πρόκειται για μια ιστορία για τον τρόπο αντιμετώπισης των αλλαγών που συμβαίνουν στη ζωή μας, μέσα από τις νέες εμπειρίες της Κοκό, που μετακομίζει από το χωριό της στο κέντρο της πόλης.

Περισσότερα...

«Delete στον ηλεκτρονικό εκφοβισμό» από την ΕΨΥΠΕ

Η Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Παιδιού και του Εφήβου (Ε.Ψ.Υ.Π.Ε.) παρουσιάζει το νέο βιβλίο «Delete στον ηλεκτρονικό εκφοβισμό» για παιδιά και εφήβους, με χορηγό την WIND. Τo βιβλίο, επίκαιρο όσο ποτέ άλλοτε, περιέχει τρεις και μία ιστορίες για τον ηλεκτρονικό εκφοβισμό και λύσεις για το πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί.

Περισσότερα...

"Η κυρά-Σαρακοστή" από τις Εκδόσεις Άθως

Οι Εκδόσεις Σταμούλη παρουσιάζουν στην παιδική σειρά Άθως-Παιδικά ένα μικρό και ελκυστικό στα παιδιά βιβλίο για την περίοδο της Σαρακοστής με αφορμή το λαϊκό έθιμο της κυρα-Σαρακοστής. 

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...