ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ & ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΕΣ

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε διασκεδαστικές και όμορφες κατασκευές, για να περάσετε δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά σας. Σε κάθε κατασκευή αναφέρεται ο βαθμός δυσκολίας, ώστε να σας βοηθήσουμε να διαπιστώσετε εάν είναι κατάλληλη για την ηλικία και τις δεξιότητες του παιδιού σας. 

Ανοιξιάτικες ζωγραφιές για εκτύπωση

Εκτυπώστε όμορφες ανοιξιάτικες ζωγραφιές που ετοιμάσαμε για εσάς, για να τις χρωματίσουν τα μικρά παιδιά για πολλή ανοιξιάτικη διασκέδαση!

 

Περισσότερα...

Καλοκαιρινές ζωγραφιές για εκτύπωση

Εκτυπώστε όμορφες καλοκαιρινές ζωγραφιές που ετοιμάσαμε για εσάς, για όμορφο χρωματιστό καλοκαίρι!

 

Περισσότερα...

Μικρός χαρταετός

Ο μικρός χαρταετός από χαρτόνι σε αυτή την κατασκευή, δεν θα μπορέσει ίσως να πετάξει την Καθαρή Δευτέρα, αλλά μπορεί να σας συντροφεύει σε παιχνίδια ή στον τοίχο στο δωμάτιό σας πολλές μέρες το χρόνο!

 

Βαθμός δυσκολίας: εύκολο

Περισσότερα...

Ανοιξιάτικα λουλούδια με τσόχα

Υποδεχτείτε την άνοιξη με πολύχρωμα λουλούδια, που θα φτιάξετε με όμορφα και απλά υλικά, όπως τσόχα και κουμπιά! Χρησιμοποιήστε το πατρόν και στολίστε το σπίτι σας με τα λουλούδια της ανοιξιάτικης κατασκευής που σας προτείνουμε!

 

Βαθμός δυσκολίας: εύκολο

Περισσότερα...

Κολάζ με σερπαντίνες

Τώρα τις Απόκριες υπάρχει ένα υλικό στα χέρια σας, για να το χρησιμοποιήσετε και να φτιάξετε υπέροχα κολάζ με οποιοδήποτε θέμα! Το υλικό αυτό δεν είναι άλλο από τις πολύχρωμες σερπαντίνες!

 

Βαθμός δυσκολίας: εύκολο

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...