ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ & ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΕΣ

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε διασκεδαστικές και όμορφες κατασκευές, για να περάσετε δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά σας. Σε κάθε κατασκευή αναφέρεται ο βαθμός δυσκολίας, ώστε να σας βοηθήσουμε να διαπιστώσετε εάν είναι κατάλληλη για την ηλικία και τις δεξιότητες του παιδιού σας. 

Κρεμαστό με αυτοκινητάκια

Η κατασκευή αυτή είναι ένα όμορφο κρεμαστό διακοσμητικό για το αγορίστικο δωμάτιο. Είναι εύκολη και μπορούν να συμμετέχουν και μικρότερα παιδιά, αν και σε ορισμένα σημεία η βοήθεια της μαμάς είναι απαραίτητη. Τα μικρότερα παιδάκια μπορούν, για παράδειγμα, να κολλούν τα μέρη του αυτοκινήτου που τους έχει κόψει η μαμά ή τα μεγαλύτερα αδέρφια τους.

Βαθμός δυσκολίας: μέτριος

 

Περισσότερα...

Ψηφιδωτό από χαρτί γκοφρέ

Η τεχνική του ψηφιδωτού εμφανίζεται εδώ λίγο διαφοροποιημένη κι έτσι με χαρτί γκοφρέ σε διάφορα χρώματα, μπορούμε να διακοσμήσουμε όμορφα ένα κουτί ή μία μολυβοθήκη. Η κατασκευή αυτή δεν είναι τόσο δύσκολη, όσο θέλει αρκετή υπομονή και λεπτομέρεια, αλλά επειδή μπορείτε να επιλέξετε ένα σχέδιο με βάση το δικό σας γούστο, το ζωηρό χρωματιστό αποτέλεσμα θα σας ευχαριστήσει πολύ.

Βαθμός δυσκολίας: δύσκολο

Περισσότερα...

Κρεμαστό καδράκι από πηλό

Φτιάξτε ένα όμορφο καδράκι από πηλό, μια κατασκευή που θα στολίσει τους τοίχους του παιδικού δωματίου, αλλά είναι και ένα πολύ ωραίο δώρο.

Βαθμός δυσκολίας: μέτριος

 

Περισσότερα...

Χρωματιστή μολυβοθήκη με λουλούδια

Το γραφείο των μικρών κοριτσιών ζωντανεύει με αυτή τη χρήσιμη κατασκευή. Με χρωματιστό χαρτί γκοφρέ φτιάξτε μια υπέροχη μολυβοθήκη με λουλούδια.

Βαθμός δυσκολίας: εύκολο

Περισσότερα...

Πεταλούδες σε ξυλάκια

Με αυτή την πολύ εύκολη κατασκευή, μπορείτε να φτιάξτε πολύ εύκολα πολύχρωμες πεταλούδες για πεταλουδοπαιχνιδίσματα!

Βαθμός δυσκολίας: εύκολο

 

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...