Αρχική σελίδα Νέα Νεότερα

Νεότερα

«Μεγάλη Έκθεση Βιβλίου» στο Άλσος Δήμου Περιστερίου

Η «Μεγάλη Έκθεση Βιβλίου» υποδέχεται μικρούς και μεγάλους στο Άλσος Δήμου Περιστερίου από τις 3 έως και τις 19 Ιουνίου 2016, με σκοπό τη διάδοση και την αγάπη στο βιβλίο και τη φιλαναγνωσία και με πολλές παράλληλες εκδηλώσεις!

Περισσότερα...

Η "Αγκαλιά" γιορτάζει την Ημέρα της Μητέρας στο εμπορικό κέντρο RIVER WEST

Ο Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού «Η Αγκαλιά» γιορτάζει την Ημέρα της Μητέρας την Κυριακή 8 Μαΐου στο εμπορικο κέντρο RIVER WEST με ένα πλούσιο πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους και με συγκέντρωση ειδών για την υποστήριξη των μητέρων που έχουν ανάγκη.

 

Περισσότερα...

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» με πασχαλινό bazaar στο Μετρό Συντάγματος

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» μικρούς και μεγάλους στο Πασχαλινό bazaar του στο Μετρό Συντάγματος την Τετάρτη 20 Απριλίου & την Πέμπτη 21 Απριλίου, από τις 08:00 το πρωί έως τις 22:00 το βράδυ.

Περισσότερα...

Πασχαλινό Παζάρι Αγάπης για τα παιδιά της Αγκαλιάς

Ο Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού – Η Αγκαλιά διοργανώνει Πασχαλινή Αγορά (Παζάρι Αγάπης για τα παιδιά της Αγκαλιάς) στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ΜΕΤΡΟ, στο σταθμό «Σύνταγμα» την Δευτέρα 18 & Τρίτη 19 Απριλίου.

 

Περισσότερα...

2ο Φεστιβάλ χειροτεχνίας από το Hello Kids

Έρχεται ένα διήμερο γεμάτο δημιουργία - το "2ο Φεστιβάλ χειροτεχνίας για παιδιά... μα και μεγάλους" που διοργανώνει το Hello Kids το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Απριλίου 2016 στο Ξενοδοχείο Caravel με εργαστήρια, παρουσιάσεις και έκθεση παιδικού βιβλίου και λαμπάδων.

 

Περισσότερα...

"Ποιός μου χάλασε το τραίνο;" - Βιβλίο-CD από τη Μικρή Άρκτο

Oι παιδικές εκδόσεις της Μικρής Άρκτου προτείνουν σε μικρούς και μεγάλους ένα βιβλίο – cd με 12 μουσικά παραμύθια και τον παράξενο τίτλο "Ποιός μου χάλασε το τραίνο;", μια παραγωγή με την υπογραφή του Παρασκευά Καρασούλου και με σημαντικές συμμετοχές.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...