Αρχική σελίδα Νέα Νεότερα

Νεότερα

Ελέφαντες στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

Νέοι κάτοικοι στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο είναι δύο Ασιατικοί Ελέφαντες, τους οποίους στο εξής θα μπορούν να θαυμάσουνα από κοντά μικροί και μεγάλοι επισκέπτες του πάρκου! Με έμφαση στο συνδυασμό ψυχαγωγίας και επιμόρφωσης, το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, προσφέρει στους επισκέπτες του ένα μοναδικό ταξίδι στις πέντε ηπείρους, μέσα από τη ζωή περισσότερων από 1800 ζώα, από 290 διαφορετικά είδη.

Περισσότερα...

Γιορτή παιδικού και εφηβικού βιβλίου στη Στοά του Βιβλίου

Γιορτή παιδικού και εφηβικού βιβλίου διοργανώνεται στη Στοά του Βιβλίου από τον ΣΕΒΑ, με πολλά βιβλία και εκδηλώσεις τις γιορτινές αυτές ημέρες.

Περισσότερα...

Βιβλιοπαρουσίαση "Ο Πρίγκιπας που ήρθε από μακριά"

Βιβλιοπαρουσίαση στον πολυχώρο Hello kids του βιβλίου "Ο Πρίγκιπας που ήρθε από μακριά" των εκδόσεων Μπαρτζουλιάνος.

Περισσότερα...

«Πρώτα σημάδια αυτισμού» - Ομιλία για γονείς και εκπαιδευτικούς

Το Κέντρο ΔΙ.ΚΕ.Ψ.Υ. διοργανώνει ομιλία για γονείς και εκπαιδευτικούς παιδιών προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας με θέμα «Πρώτα σημάδια αυτισμού».
 

Περισσότερα...

"Παιχνίδια, δώρα, Ηλεκτρονικά, τιθασεύστε τα!" - Ομιλία για γονείς με ελεύθερη είσοδο

Ο πολυχώρος  Hello kids στο πλαίσιο των ολοκληρωμένων υπηρεσιών που παρέχει σε παιδιά, εκπαιδευτικούς και γονείς, ξεκινά μηνιαίες συναντήσεις με την  συμβουλευτική ψυχολόγο, Χριστίνα Ρασιδάκη , όπου θα αναπτύσσονται θέματα που αφορούν στην ανατροφή των παιδιών και στην ανάπτυξη τεχνικών που θα μας βοηθήσουν να αντιμετωπίσουμε καταστάσεις που αναφύονται ανάλογα με τις ηλικίες.

Περισσότερα...

Ημερίδα «Περιγενννητικές Ψυχικές Διαταραχές: Ενημέρωση και δράσεις για την προαγωγή της ψυχικής υγείας της εγκύου και της νέας μητέρας»

Η Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «ΦΑΙΝΑΡΕΤΗ» οργανώνει ημερίδα στο αμφιθέατρο του Ιδρύματος Ευγενίδου, Λ. Συγγρού 387, την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου και ώρες 09.30 - 15.00, με θέμα «Περιγενννητικές Ψυχικές Διαταραχές: Ενημέρωση και δράσεις για την προαγωγή της ψυχικής υγείας της εγκύου και της νέας μητέρας».

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...