Αρχική σελίδα Νέα Νεότερα

Νεότερα

"Γλυπτά σε Κίνηση" στο Μουσείο Μπενάκη

Το Εκπαιδευτικό τμήμα του Μουσείου Μπενάκη οργανώνει μία ιδιαίτερη περιπλάνηση ανάμεσα σε γλυπτά για παιδιά 6 έως 9 ετών με τίτλο "Γλυπτά σε Κίνηση".

Περισσότερα...

«Η θάλασσα των Συναισθημάτων» στο Μουσείο Νεώτερης Κεραμεικής

Στο Μουσείο Νεώτερης Κεραμεικής σε συνεργασία με το Synergy of  Art διοργανώνεται Κινησιολογικό - Εκφραστικό Εργαστήρι με γενικό θέμα «Η θάλασσα των Συναισθημάτων» για παιδιά ηλικίας 5-10 ετών.

Περισσότερα...

Έκθεση-Αφιέρωμα στο Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης για την 28η Οκτωβρίου

Με την ευκαιρία της εθνικής εορτής της 28ης Οκτωβρίου το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης του ΕΚΕΔΙΣΥ διοργανώνει μία θεματική έκθεση-αφιέρωμα στην εθνική επέτειο με τίτλο"Πάνω εκεί στης Πίνδου μας τα βουνά" με υλικό από τις συλλογές του Μουσείου.

 

Περισσότερα...

Μονογονεϊκή οικογένεια - ομιλία στη Σχολή Χατζήβεη

Επιμορφωτική συνάντηση με θέμα τη μονογονεϊκή οικογένεια στη Σχολή Χατζήβεη με ελεύθερη είσοδο.

Περισσότερα...

Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

Μια μέρα γεμάτη δραστηριότητες περιμένουν όσους πρόκειται να επισκεφτούν το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο την Κυριακή 4 Οκτωβρίου, καθώς το Πάρκο γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων, ημέρα αφιερωμένη στο ζωικό βασίλειο.

Περισσότερα...

Εργαστήρια κεραμικής για παιδιά στο Μουσείο Νεώτερης Κεραμεικής

Τα μαθήματα κεραμικής για παιδιά ξεκινούν στο Μουσείο Νεώτερης Κεραμεικής με γνωριμία με την παραδοσιακή κεραμική μέσα από παιχνίδια, ξενάγηση στο μουσείο και κατασκευή των δικών τους κεραμικών!

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...