Αρχική σελίδα Νέα Νεότερα

Νεότερα

Χριστουγεννιάτικο Παζάρι Αγάπης για τα παιδιά της Αγκαλιάς

Ο Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού – Η Αγκαλιά διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη Αγορά (Παζάρι Αγάπης για τα παιδιά της Αγκαλιάς) στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ΜΕΤΡΟ, στο σταθμό «Σύνταγμα» στις 1 & 2 Δεκεμβρίου 2016.

 

Περισσότερα...

Κατασκευή ξύλινης φάτνης – σεμινάριο για ενήλικες

Εικαστικό σεμινάριο κατασκευής ξύλινης φάτνης για ενήλικες διοργανώνει το HelloKids. Με υλικό το ξύλο η δημιουργός Fairy Joanna θα οδηγήσει βήμα-βήμα τους συμμετέχοντες να φτιάξουν μια φάτνη μεγάλων διαστάσεων σε minimal γραμμή!

 

Περισσότερα...

Πρόγραμμα Παιδικών Εκδηλώσεων στα Public για τη νέα σχολική χρονιά

Τα Public υποδέχονται σε όλη την Ελλάδα τη νέα σχολική χρονιά με μια σειρά εκδηλώσεων και δημιουργικών δράσεων για τα παιδιά για καλό ξεκίνημα.

 

Περισσότερα...

"Ψάχνοντας την Ντόρι" - η νέα ταινία της Disney-Pixar

Οι αστείοι και αξέχαστοι χαρακτήρες του "Ψάχνοντας τον Νέμο" που γνωρίσαμε πριν 13 χρόνια στην οποία δόθηκε Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων, συνεχίζουν τα θαλάσσια κατορθώματά τους και πρωταγωνίστρια αυτή τη φορά είναι το ξεχασιάρικο ψάρι Ντόρι, η οποία…απρόβλεπτα θυμάται τη χαμένη της οικογένεια – και ξεκινά έτσι μια νέα, απίθανη περιπέτεια.

Περισσότερα...

«Μεγάλη Έκθεση Βιβλίου» στο Άλσος Δήμου Περιστερίου

Η «Μεγάλη Έκθεση Βιβλίου» υποδέχεται μικρούς και μεγάλους στο Άλσος Δήμου Περιστερίου από τις 3 έως και τις 19 Ιουνίου 2016, με σκοπό τη διάδοση και την αγάπη στο βιβλίο και τη φιλαναγνωσία και με πολλές παράλληλες εκδηλώσεις!

Περισσότερα...

Η "Αγκαλιά" γιορτάζει την Ημέρα της Μητέρας στο εμπορικό κέντρο RIVER WEST

Ο Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού «Η Αγκαλιά» γιορτάζει την Ημέρα της Μητέρας την Κυριακή 8 Μαΐου στο εμπορικο κέντρο RIVER WEST με ένα πλούσιο πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους και με συγκέντρωση ειδών για την υποστήριξη των μητέρων που έχουν ανάγκη.

 

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...