Αρχική σελίδα Νέα Νεότερα

Νεότερα

Χριστούγεννα στο Αττικό Πάρκο

Τα Χριστούγεννα ήρθαν και για μία ακόμη χρονιά το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο προσκαλεί  μικρούς και μεγάλους να γιορτάσουν παρέα με τα  αγαπημένα τους ζώα. Μέρος του Προγράμματος Εμπλουτισμού του χώρου διαβίωσης των ζώων του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου είναι να παρέχει ποικίλα ερεθίσματα ώστε να ενδυναμωθεί η φυσική συμπεριφορά, οι αισθήσεις και γενικότερα η ευζωία των ζώων.

Περισσότερα...

KIDS & DOCS: Από το Ντοκιμαντέρ στο Animation

H Ταινιοθήκη της Ελλάδος και το Exile Room παρουσιάζουν ένα εορταστικό πρόγραμμα προβολών για παιδιά από 5 έως 15 ετών, από τις 26 έως τις 30 Δεκεμβρίου 2014 και στις 2 & 3 Ιανουαρίου 2015, που θα ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους από το ντοκιμαντέρ μέχρι το animation, με πολλές διασκεδαστικές ενδιάμεσες στάσεις.

Περισσότερα...

Zoo camp στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

Το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο προσφέρει zoo camp προγράμματα για τους μικρούς του φίλους την περίοδο των εορτών, με πολλές δραστηριότητες και βιωματικά προγράμματα σε σχέση με τα ζώα, τη ζωή στη φύση και την προστασία τους.

Περισσότερα...

"Το πιο πολύτιμο δώρο" - Χριστουγεννιάτικο εργαστήριο της Βιβλιοθήκης του Ιδρύματος Ευγενίδου

Τι είναι το δώρο για εσάς; Ποιό είναι το πιο πολύτιμο δώρο στον κόσμο; Τι δώρο θα κάνατε την Παραμονή των Χριστουγέννων στα αγαπημένα σας πρόσωπα;

Σε ένα εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο εργαστήριο για παιδιά Α΄ έως και Δ΄ Δημοτικού, που σχεδίασαν και υλοποιούν οι Βιβλιοθηκονόμοι και οι Μουσειοπαιδαγωγοί της Βιβλιοθήκης του Ιδρύματος Ευγενίδου, τα παιδιά θα ανακαλύψουν την ξεχωριστή σημασία κάθε δώρου μέσα από την ανάγνωση ενός λαϊκού παραμυθιού με συντροφιά ήχων από μουσικά όργανα.

Περισσότερα...

Χριστουγεννιάτικα bazaars από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», και φέτος τα Χριστούγεννα, προσκαλεί τους φίλους του, να επισκεφτούν τα χριστουγεννιάτικα bazaars που διοργανώνει σε πολλές περιοχές της Ελλάδας και να στηρίξουν το έργο του. Μικροί και μεγάλοι, μπορούν να κάνουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους σε προσιτές τιμές και να χαρίσουν χαμόγελα τόσο στους φίλους και την οικογένειά τους όσο και στα παιδιά που στηρίζει ο οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!

Περισσότερα...