Αρχική σελίδα Νεότερα

Νεότερα

«Όταν η αλφαβήτα ‘’χορεύει’’» - ομιλία με θέμα τη δυσλεξία

Ομιλία με τίτλο «Όταν η αλφαβήτα ‘’χορεύει’’» θα διεξαχθεί στο επιστημονικό κέντρο ΔΙ.ΚΕ.Ψ.Υ. με θέμα τη δυσλεξία και απευθυνεται σε γονείς και εκπαιδευτικούς παιδιών σχολικής ηλικίας.

Περισσότερα...

Με επιτυχία και χαμόγελα η "Ημέρα Αγάπης και Αλληλεγγύης" στο Αβάκειο-Παιδικο Στέκι

"Ας είναι κάθε μέρα, μέρα αγάπης και αλληλεγγύης" ήταν η ευχή την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, όπου στο Αβάκειο - Παιδικό Στέκι πραγματοποιηθηκε η Ημέρα Αγάπης και Αλληλεγγύης σε συνεργασια με κοινωφελείς φορείς, αφιερώνοντας την παρασταση "Πρίγκιπας και Φτωχός" στην ευαισθητοποίηση όλων, σε πρακτική βοηθεια όσων έχουν ανάγκη μέσω εσόδων της παράστασης, σε ένα κλίμα αγάπης και αλληλεγγύης, με πολλά παιδικά χαμόγελα και αισιοδοξία.

Περισσότερα...

«Οι δρόμοι της μάσκας» - Εργαστήριο κεραμεικής για παιδιά

Ένα ενδιαφέρον εργαστήρι με θέμα τις μάσκες θα πραγματοποιηθεί σε 2 συναντήσεις στο Μουσείο Νεώτερης Κεραμεικής για παιδιά 6-13 χρονών. Τα παιδιά θα κατασκευάσουν από πηλό τις δικές τους, ιδιαίτερες μάσκες, τις οποίες θα διακοσμήσουν συνδυάζοντας τον πηλό με διαφορετικά υλικά, όπως κλωστές, χαρτόνια, υφάσματα και ξύλα. Τέλος θα τις χρησιμοποιήσουν σ’ ένα ταξίδι μεταμόρφωσης μέσα από το θεατρικό παιχνίδι.

Περισσότερα...

Εργαστήρια για παιδιά στον Πολυχώρο Hello Kids

O Πολυχώρος Hello Kids διοργανώνει δημιουργικά εργαστήρια για παιδιά με όμορφες νέες τεχνικές και υλικά με επίκαιρα και αποκριάτικα θέματα για τα Σάββατα Φεβρουαρίου και Μαρτίου.

Περισσότερα...

Ημέρα Αγάπης και Αλληλεγγύης για την παράσταση «Πρίγκιπας και Φτωχός»

Στις 14 Φεβρουαρίου, παγκόσμια ημέρα αγάπης, θα πραγματοποιηθεί μια ξεχωριστή παράσταση «Πρίγκιπας και Φτωχός» στο «Αβάκιο - Παιδικό Στέκι» με σκοπό να σκορπίσει χαμόγελα σε όλα τα παιδιά.

 

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...