Αρχική σελίδα Νεότερα

Νεότερα

Εργαστήρια κεραμικής για παιδιά στο Μουσείο Νεώτερης Κεραμεικής

Τα μαθήματα κεραμικής για παιδιά ξεκινούν στο Μουσείο Νεώτερης Κεραμεικής με γνωριμία με την παραδοσιακή κεραμική μέσα από παιχνίδια, ξενάγηση στο μουσείο και κατασκευή των δικών τους κεραμικών!

Περισσότερα...

Δημιουργικά Εργαστήρια στο Hello Kids

Ο Πολυχώρος Hello Kids ξεκινά και φέτος τα δημιουργικά εργαστήρια για παιδιά, με κέφι, φαντασία και έμπνευση από τα παραμύθια! Διαβάστε το αναλυτικό πρόγραμμα:

Περισσότερα...

Σεμινάρια για γονείς από την Ένωση «Μαζί για το Παιδί»

Το Συμβουλευτικό Κέντρο για μητέρες/γονείς, παιδιά και εφήβους της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, διοργανώνει ψυχο-εκπαιδευτικά σεμινάρια για μητέρες/γονείς με δωρεάν είσοδο. Δείτε τα θέματα των σεμιναρίων:

 

Περισσότερα...

Καλοκαιρινά bazaars από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσκαλεί τους φίλους και υποστηρικτές του να επισκεφτούν τα καλοκαιρινά bazaars που διοργανώνει σε πολλές περιοχές της Ελλάδας και να στηρίξει το δύσκολο έργο του.

Περισσότερα...

Μια υπόθεση για τον ντετέκτιβ Κλουζ από τις εκδόσεις Μεταίχμιο

Μια υπόθεση για τον ντεντέκτιβ Κλουζ - Οι δύο τελευταίοι τίτλοι της κλασικής αστυνομικής σειράς για μικρούς αναγνώστες, με ήρωα ένα εννιάχρονο αγόρι που το χόμπι του είναι να λύνει αστυνομικά μυστήρια από τις εκδόσεις Μεταίχμιο και διαγωνισμός των εκδόσεων με δώρα βιβλία.

 

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...