1 - 3 ετών

Πώς θα ενισχύσετε τη δημιουργικότητα του παιδιού σας

Η δημιουργικότητα και η καλλιτεχνική έκφραση είναι έμφυτη σε κάθε άνθρωπο και ιδιαίτερα στα μικρά παιδιά και απλώς χρειάζεται να καλλιεργηθεί και να διατηρηθεί. Αυτό μπορεί να γίνει πολύ εύκολα και διασκεδαστικά!

Περισσότερα...

Τρώει τα νύχια του

Ορισμένα παιδιά «τρώνε» τα νύχια τους, δαγκώνοντάς τα. Η ονυχοφαγία είναι μια συνήθεια που ξεκινά συνήθως στην προσχολική ηλικία και αρκετοί άνθρωποι τη διατηρούν μέχρι και στην ενήλικη ζωή.

Περισσότερα...

Παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη του μωρού

Το κάθε μωρό είναι εντελώς ξεχωριστό και διαφορετικό από τα άλλα. Έτσι, και η ανάπτυξή του θα ακολουθήσει μοναδικούς ρυθμούς και δεν θα μοιάζει με κανενός άλλου μωρού ή παιδιού. Ποιοί είναι, όμως, οι παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη του παιδιού τα δύο πρώτα χρόνια;

 

Περισσότερα...

Ψείρες - οδηγός επιβίωσης για γονείς

Οι ψείρες επισκέπτονται τόσο συχνά τα παιδιά, όσο και οι ιώσεις, οπότε το καλύτερο είναι να συμφιλιωθούμε με την ιδέα της επίσκεψής τους και ταυτόχρονα να οπλιστούμε με ψυχραιμία και τα κατάλληλα μέσα για να τις αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά!

Περισσότερα...

Οι σημαντικές κατακτήσεις του μωρού σας

Βλέποντας το μωρό σας να μεγαλώνει, θα γίνετε μάρτυρες της εξέλιξης, των προσπαθειών του και τελικά της κατάκτησης σημαντικών δεξιοτήτων, που κάνουν χαρούμενους τόσο εσάς όσο και το ίδιο το μωράκι σας!

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...