Αρχική σελίδα 0 - 12 μηνών

0 - 12 μηνών

Πώς να ανακουφίσετε το μωράκι σας από τον πόνο της οδοντοφυίας

Όλοι ξέρουμε πόσο δυσανασχετούν τα μωράκια την περίοδο που βγάζουν τα πρώτα τους δοντάκια. Τόσο το μωράκι, όσο και οι γονείς του περνούν δύσκολες στιγμές. Πώς μπορείτε να ανακουφίσετε το μωράκι σας που πονάει;

Περισσότερα...

Το παιχνίδι στη βρεφική και παιδική ηλικία

Παιδί και παιχνίδι, είναι δύο έννοιες πολύ στενά συνδεδεμένες και δεν θα διαφωνήσει κανείς σε αυτό. Πόσο νωρίς αρχίζουν, όμως, να παίζουν τα μωρά; Διαφέρει ένα παιχνίδι από ένα άλλο; Και προσφέρει κάτι το παιχνίδι, πέρα από απλή διασκέδαση;

Περισσότερα...

Γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση στα βρέφη

Γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση εμφανίζεται και ταλαιπωρεί πολλά φυσιολογικά βρέφη. Τις περισσότερες περιπτώσεις, με αρκετή υπομονή, υποχωρεί μόνη της καθώς μεγαλώνει το μωρό. Διαβάστε, όμως, τι πρέπει να γνωρίζετε, πώς μπορείτε να την αντιμετωπίσετε και πότε θα πρέπει να ενημερώσετε τον παιδίατρό σας.

Περισσότερα...

Οξεία διάρροια στα μωρά και τα παιδιά

Τα επεισόδια διάρροιας είναι συνηθισμένα στη βρεφική και παιδική ηλικία και τις περισσότερες φορές οφείλονται σε ιώσεις. Διαβάστε πώς μπορείτε να φροντίσετε το παιδί, πώς να αποφύγετε την αφυδάτωση και πότε πρέπει να ακολουθηθεί ειδική αγωγή.

Περισσότερα...

Πλαστικά σε μπιμπερό και δοχεία τροφίμων - είναι ασφαλή;

Όπως με καθετί, όταν γινόμαστε γονείς αρχίζουμε να ανησυχούμε περισσότερο, θέλοντας να προστατέψουμε το μωρό ή το παιδί μας από οτιδήποτε μπορεί να απειλήσει την υγεία του. Έτσι, ένα ζήτημα που απασχολεί πολλούς γονείς, είναι το πόσο ασφαλή είναι τα πλαστικά αντικείμενα που χρησιμοποιούνται για το φαγητό του μωρού και έρχονται σε επαφή με τις τροφές του.

Περισσότερα...

Μάθετε τα πάντα για τα εμβόλια των παιδιών

Κατά τα πρώτα χρόνια της ζωής του μωρού σας, οι πιο συχνές επισκέψεις στον παιδίατρο θα γίνονται με μια καλή αφορμή, που δεν είναι άλλη από τον εμβολιασμό του.  

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...