Αρχική σελίδα 0 - 12 μηνών

0 - 12 μηνών

Το μωρό έχει μυξούλες

Το μωράκι σας έχει μυξούλες και βουλωμένη μύτη; Οπωσδήποτε είναι δυσάρεστη κατάσταση τόσο για το βρέφος σας, όσο και για εσάς που θέλετε να το ανακουφίσετε. Εμείς κάναμε μια έρευνα και με τη βοήθεια του ειδικού, σας περιγράφουμε τους τρόπους που έχετε για να διώξετε μακριά τις μυξούλες του μωρού σας και να ξεβουλώσετε τη μυτούλα του!

 

Περισσότερα...

Από το μπιμπερό στο ποτήρι

Η μετάβαση από το μπιμπερό στο ποτήρι είναι ένα ακόμη βήμα στην ανάπτυξη του παιδιού, αλλά φέρνει και κάποια ανησυχία στους γονείς. Συνήθως χρειάζεται χρόνο, που δεν έχει τόσο σχέση με τις κινητικές δεξιότητες του μωρού, αλλά με την πιο «προσωπική» σχέση που έχει μαζί του!

Περισσότερα...

Πρόληψη της βρογχιολίτιδας στη βρεφική ηλικία

Η λοίμωξη αυτή ταλαιπωρεί συχνά τα βρέφη έως 2 ετών και ένα μικρό ποσοστό τους οδηγείται για νοσηλεία στο νοσοκομείο. Όμως, υπάρχει πρόληψη για τη βρογχιολίτιδα;

Περισσότερα...

Ο πυρετός στα μωρά και τα παιδιά

Συνήθως, ο πυρετός είναι το πρώτο σημάδι εμφάνισης ενός προβλήματος υγείας, που στην καλύτερη περίπτωση, που ισχύει τις περισσότερες φορές, είναι μια παροδική ίωση, ενώ στη χειρότερη περίπτωση είναι μια επικίνδυνη λοίμωξη. Επειδή οι ιώσεις και ο πυρετός είναι μια συχνή πραγματικότητα ειδικά το χειμώνα, ας δούμε τι συμβαίνει όταν έχουν πυρετό τα πιτσιρίκια μας.

Περισσότερα...

Παιδί και κρυολόγημα

Κρυολόγημα, γρίππη, ιώσεις, όλες είναι λέξεις που χρησιμοποιούμε πολύ συχνά για τα παιδιά μας το φθινόπωρο και το χειμώνα. Ας δούμε εδώ όλες τις λεπτομέρειες για το «κοινό κρυολόγημα» και την αντιμετώπιση του.

Περισσότερα...

Η αμυγδαλίτιδα στην παιδική ηλικία

Μια πολύ συχνή νόσος της παιδικής ηλικίας είναι η  αμυγδαλίτιδα. Διαβάστε τι είναι, πώς αντιμετωπίζεται και πότε χρειάζεται πράγματι η αφαίρεση των αμυγδαλών.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...