0 - 12 μηνών

Μπουσουλάει; Λάβετε τα μέτρα σας!

Το πιτσιρίκι σας υπάρχει περίπτωση να κάνει τις πρώτες απόπειρες για μπουσούλημα από τον 8ο κιόλας μήνα. Γενικά, από τη στιγμή που στέκεται στα τέσσερα, αρχίζει να ψάχνει τρόπους για αυτόνομη μετακίνηση και σύντομα θα τους βρει! Εσείς θα πρέπει να είστε έτοιμοι, ώστε το σπίτι σας να διευκολύνει τις πρώτες του μετακινήσεις και ταυτόχρονα να είστε ήσυχοι ότι το μικρό σας θα είναι ασφαλές.

Περισσότερα...

Για παιχνιδιάρικα ταξίδια με το αυτοκίνητο

Οι  μετακινήσεις ή τα ταξίδια με το αυτοκίνητο και τα πιτσιρίκια σας που χοροπηδούν στο πίσω κάθισμα τσιρίζοντας σας φαίνονται ένας μικρός εφιάλτης; Αφού σας θυμίσουμε ότι τα παιδιά θα πρέπει πάντοτε να είναι δεμένα με ασφάλεια στο κατάλληλο σύστημα συγκράτησης που ορίζεται για την ηλικία τους, θα σας προτείνουμε μερικούς τρόπους και δραστηριότητες, ώστε η ζωή στο αυτοκίνητο, τόσο για εσάς όσο και για τα μικρά σας, να γίνει πιο ευχάριστη και διασκεδαστική.

Περισσότερα...

Αυτοκίνητο και ασφάλεια

Σε μια εποχή που οι αποστάσεις μεγαλώνουν και ο χρόνος μας περιορίζεται, κάτι που δεν αφήνει ανεπηρέαστο και το πρόγραμμα των παιδιών μας, όλες σχεδόν οι μετακινήσεις γίνονται με το αυτοκίνητο. Πόσο, όμως, έχουμε κατανοήσει ότι ο μικρός μας επιβάτης ανήκει σε μια ιδιαίτερη και ευαίσθητη κατηγορία και ότι θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας σοβαρά το θέμα της ασφάλειάς του στις μετακινήσεις;

Περισσότερα...