Αρχική σελίδα 7 - 12 ετών

7 - 12 ετών

Διασκεδαστικά παιχνίδια για εξωτερικό χώρο

Οι βόλτες και οι εκδρομές στην εξοχή με την οικογένεια και φίλους είναι μια πολύ ευχάριστη εμπειρία τώρα που είναι καλός ο καιρός και ταυτόχρονα μια αφορμή για έντονη δραστηριότητα, τόσο για τα παιδιά όσο και για τους γονείς. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να κινηθούν ελεύθερα στην ύπαιθρο, να παίξουν μπάλα και κυνηγητό και να δείτε τα μαγουλάκια τους να κοκκινίζουν όλο ζωντάνια.

Περισσότερα...

Παιχνίδια για ομάδα με πολλά παιδιά

Είτε είστε γονιός και βρεθήκατε σε γιορτή ή εκδρομή με μια μεγάλη παρέα, είτε παιδαγωγός και έχετε μια ομάδα παιδιών στο νηπιαγωγείο ή στο σχολείο, ρίξτε μια ματιά στα παιχνίδια που σας προτείνουμε παρακάτω για να διασκεδάσετε τους ορεξάτους μπόμπιρες.

Περισσότερα...

Λαχταριστή γρανίτα φράουλα

Μια απολαυστική γρανίτα φράουλα είναι μια υπέροχη ιδέα για τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού! Μπορείτε να την προσφέρετε στα πιτσιρίκια σας ως εναλλακτική πρόταση για το παγωτό και να είναι φτιαγμένη μόνο με αγνά υλικά και από τα χέρια της μαμάς. Και φυσικά, θα είναι πάντα διαθέσιμη στην κατάψυξη του σπιτιού σας!

Περισσότερα...

Δροσιστική σπιτική λεμονάδα

Για να ξεδιψάσετε τα πιτσιρίκια σας αυτό το καλοκαίρι, φτιάξτε δροσιστική λεμονάδα με τα χεράκια σας! Έτσι, θα έχετε στο ψυγείο σας ένα απολαυστικό σπιτικό αναψυκτικό, που είναι ταυτόχρονα μια πιο υγιεινή πρόταση για τα παιδιά από τα αναψυκτικά του εμπορίου. Είναι πάρα πολύ εύκολο και θα χρειαστείτε μόλις 15 λεπτά.

Περισσότερα...

Τα παιδιά και το χρήμα σήμερα

Ζούμε σε μία εποχή, που το χρήμα έχει πολύ βασικό ρόλο στη ζωή μας. Αποτελεί πλέον το μοναδικό μέσο για να αποκτήσουμε σχεδόν οτιδήποτε, αγαθά και υπηρεσίες πρώτης ανάγκης, φάρμακα για την υγεία μας, αλλά και καταναλωτικά αγαθά και υπηρεσίες που αφορούν την ψυχαγωγία και τη διασκέδασή μας, μέσα και έξω από το σπίτι μας.

Περισσότερα...

Τηλεόραση: φίλος ή εχθρός;

Η τηλεόραση, όχι ως συσκευή, αλλά ως επικοινωνιακό μέσο, λειτούργησε για πρώτη φορά στην Ελλάδα επίσημα το 1966, έγινε έγχρωμη το 1979 και το 1987 η κρατική τηλεόραση παύει να μονοπωλεί τις οθόνες μας και ξεφυτρώνουν οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί, που διαμόρφωσαν εκείνοι κυρίως το τοπίο μέχρι σήμερα. Τα παιδιά μας μεγαλώνουν σε έναν κόσμο, που η ύπαρξη της τηλεόρασης είναι τόσο αυτονόητη, όσο και το ηλεκτρικό ρεύμα και το τρεχούμενο νερό και στα σπίτια που ζουν, υπάρχει από μία συσκευή τηλεόρασης σχεδόν σε κάθε δωμάτιο. Επίσης, υπάρχει και ο «κολλητός φίλος» της τηλεόρασης, δηλαδή η συσκευή για τα DVD και τα μακρινά ξαδέρφια της, που είναι οι υπολογιστές και τα βιντεοπαιχνίδια.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...