7 - 12 ετών

Πώς θα μειώσετε τη χοληστερόλη του παιδιού σας

Συμβαίνει συχνά να παρατηρείται αυξημένη χοληστερόλη στα παιδιά. Η κακή διατροφή είναι ο πρώτος ένοχος, αλλά ακολουθούν και η μειωμένη φυσική δραστηριότητα, οι αυξημένες ώρες ακινησίας μπροστά στην οθόνη κτλ. Πώς μπορεί να ρυθμιστεί το πρόβλημα με κατάλληλη διατροφή;

Περισσότερα...

Παιδότοποι - μια καλή εναλλακτική λύση για το χειμώνα

Παιδότοποι με φουσκωτά και μαλακά παιχνίδια έχουν «φυτρώσει» πλέον σε όλες τις πόλεις και τις γειτονιές. Είναι κλειστοί χώροι, κατάλληλα διαμορφωμένοι για παιχνίδι και με παροχές για τους συνοδούς γονείς.

Περισσότερα...

Πώς θα ενισχύσετε τη δημιουργικότητα του παιδιού σας

Η δημιουργικότητα και η καλλιτεχνική έκφραση είναι έμφυτη σε κάθε άνθρωπο και ιδιαίτερα στα μικρά παιδιά και απλώς χρειάζεται να καλλιεργηθεί και να διατηρηθεί. Αυτό μπορεί να γίνει πολύ εύκολα και διασκεδαστικά!

Περισσότερα...

Ασφάλεια για τα παιδιά και το χειμώνα

Χειμώνας σημαίνει χαμηλές θερμοκρασίες, βορριάς και μερικές φορές χιόνι. Στις ιδιαίτερες αυτές συνθήκες και στις περιόδους με έντονο ψύχος, η υγεία και η ασφάλεια των παιδιών είναι πάντοτε σημαντική προτεραιότητα.

Περισσότερα...

Τι προσφέρουν τα ομαδικά αθλήματα;

Ο αθλητισμός είναι μια δραστηριότητα με την οποία απασχολούνται αρκετά παιδιά στον ελεύθερο χρόνο τους. Τα οφέλη είναι αναρίθμητα για οποιοδήποτε άθλημα κι αν διαλέξει το παιδί σας, αλλά τα ομαδικά αθλήματα προσφέρουν εμπειρίες και ευκαιρίες πολύ διαφορετικές από τα ατομικά αθλήματα. Δείτε ποιά είναι τα οφέλη των ομαδικών αθλημάτων.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...