Αρχική σελίδα Παλαιότερα

Παλαιότερα

Μέτρα κατά του καύσωνα

Ο καύσωνας έκανε την επίσκεψή του και ο Ιατρικός Σύλογος Αθηνών μας υπενθυμίζει τα βασικά προληπτικά μέτρα για να τον περάσουμε με όσο το δυνατό λιγότερα προβλήματα.

Περισσότερα...

Sunset Wednesdays στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

Καλοκαιρινή πολύχρωμη πρόταση από το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο! Όταν ο ήλιος αρχίζει να δύει, η θερμοκρασία γίνεται πολύ πιο ευχάριστη, τα χρώματατου ουρανού πληθαίνουν και η ζωή στο Αττικό Πάρκο γίνεται ακόμα πιό ενδιαφέρουσα: τα ζώα αφυπνίζονται και η δραστηριότητά τους αυξάνει. Η οικογένεια του Πάρκου επιθυμεί να δώσει την ευκαιρία στους φίλους του να το γνωρίσουν στα καλύτερά του, τις τελευταίες ώρες πρίν τη δύση του ηλίου διοργανώνοντας τα Sunset Wednesdays!

Περισσότερα...

Παζάρι Αγάπης για τα παιδιά της Αγκαλιάς

Ο Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού "Η Αγκαλιά" διοργανώνει Πασχαλινή Αγορά στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ΜΕΤΡΟ στο Σύνταγμα στις 18 & 19 Απριλίου.

Περισσότερα...

"Η Ζωή του κυρίου Δεντρούλη" στο Ψηφιακό Πλανητάριο

Το Ψηφιακό Πλανητάριο παρουσιάζει την νέα ψηφιακή παράσταση για παιδιά με τίτλο «Η Ζωή του κυρίου Δεντρούλη», μια ψηφιακή παράσταση με εντυπωσιακά γραφικά που μετατρέπουν τον τεράστιο θόλο του Πλανηταρίου άλλοτε σε λιβάδι κι άλλοτε σε κορμό δένδρου και κάνουν την πρώτη εκπαιδευτική γνωριμία των παιδιών με τη ζωή των δέντρων μια ευχάριστη ψυχαγωγική εμπειρία.

Περισσότερα...

"Η Αγκαλιά για τα Παιδιά" τώρα και στο διαδίκτυο

Ο Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού "Η Αγκαλιά" εκδίδει πλέον το έντυπο περιοδικό του και σε ψηφιακή μορφή, διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες του διαδικτύου με ένα απλό "κλικ".

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...