Αρχική σελίδα Παλαιότερα

Παλαιότερα

Πρόγραμμα Παιδικών Εκδηλώσεων στα Public για τη νέα σχολική χρονιά

Τα Public υποδέχονται σε όλη την Ελλάδα τη νέα σχολική χρονιά με μια σειρά εκδηλώσεων και δημιουργικών δράσεων για τα παιδιά για καλό ξεκίνημα.

 

Περισσότερα...

"Ψάχνοντας την Ντόρι" - η νέα ταινία της Disney-Pixar

Οι αστείοι και αξέχαστοι χαρακτήρες του "Ψάχνοντας τον Νέμο" που γνωρίσαμε πριν 13 χρόνια στην οποία δόθηκε Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων, συνεχίζουν τα θαλάσσια κατορθώματά τους και πρωταγωνίστρια αυτή τη φορά είναι το ξεχασιάρικο ψάρι Ντόρι, η οποία…απρόβλεπτα θυμάται τη χαμένη της οικογένεια – και ξεκινά έτσι μια νέα, απίθανη περιπέτεια.

Περισσότερα...

«Μεγάλη Έκθεση Βιβλίου» στο Άλσος Δήμου Περιστερίου

Η «Μεγάλη Έκθεση Βιβλίου» υποδέχεται μικρούς και μεγάλους στο Άλσος Δήμου Περιστερίου από τις 3 έως και τις 19 Ιουνίου 2016, με σκοπό τη διάδοση και την αγάπη στο βιβλίο και τη φιλαναγνωσία και με πολλές παράλληλες εκδηλώσεις!

Περισσότερα...

Η "Αγκαλιά" γιορτάζει την Ημέρα της Μητέρας στο εμπορικό κέντρο RIVER WEST

Ο Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού «Η Αγκαλιά» γιορτάζει την Ημέρα της Μητέρας την Κυριακή 8 Μαΐου στο εμπορικο κέντρο RIVER WEST με ένα πλούσιο πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους και με συγκέντρωση ειδών για την υποστήριξη των μητέρων που έχουν ανάγκη.

 

Περισσότερα...

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» με πασχαλινό bazaar στο Μετρό Συντάγματος

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» μικρούς και μεγάλους στο Πασχαλινό bazaar του στο Μετρό Συντάγματος την Τετάρτη 20 Απριλίου & την Πέμπτη 21 Απριλίου, από τις 08:00 το πρωί έως τις 22:00 το βράδυ.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...