Αρχική σελίδα Παλαιότερα

Παλαιότερα

"Σερφάρω, δε ρισκάρω!" - online εκδήλωση από τη Microsoft Ελλάς και Το Χαμόγελο του Παιδιού

Η Microsoft Ελλάς και Το Χαμόγελο του Παιδιού προσκαλούν το κοινό στην online εκδήλωση Youth Online Safety - "Σερφάρω, δε ρισκάρω!" την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου την οποία μπορεί το κοινό μπορεί να παρακολουθήσει μέσω διαδικτύου.

Περισσότερα...

Συνεργασία των προϊόντων ΑΡΚΑΔΙ με τον διακεκριμένο Ψυχολόγο Μιχάλη Χαντά

Με το σύνθημα "Φυσικά και καθαρίζουμε σε βάθος... αλλά πόσο σε βάθος επικοινωνούμε;" τα προϊόντα Αρκάδι συνεργάζονται με τον διακεκριμένο Ψυχολόγο Μιχάλη Χαντά με στόχο την ενημέρωση των γονιών με τη μορφή σεμιναρίου.

Περισσότερα...

Γιορτινές προσφορές για ετήσιες κάρτες στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

Το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο φέρνει χριστουγεννιάτικα δώρα που κρατούν... έναν ολόκληρο χρόνο, με τις νέες προσφορές του για τις ετήσιες κάρτες επίσκεψης του πάρκου!

Περισσότερα...

Χαρείτε τα Χριστούγεννα στο Christmas Family Park!

Γιορτινή ατμόσφαιρα, αξέχαστες στιγμές χαράς, παιχνίδια και ξεφάντωμα περιμένουν όλη την οικογένεια στο Christmas Family Park για ατελείωτη διασκέδαση και με... δωρεάν είσοδο!

Περισσότερα...

Χριστουγεννιάτικα bazaars από το «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσκαλεί όλους τους φίλους του, μικρούς και μεγάλους, να επισκεφθούν τα Χριστουγεννιάτικα bazaars που διοργανώνει σε ολόκληρη την Ελλάδα, για την ενίσχυση του έργου του Οργανισμού με στόχο πολλά παιδικά Χαμόγελα!

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...