Αρχική σελίδα Παλαιότερα

Παλαιότερα

«Τα ξωτικοπάπουτσα» στο Πολιτιστικό Κέντρο «Ακαδήμεια»

Στην παρουσίαση του βιβλίου «Τα ξωτικοπάπουτσα» της Μαρίας Γαϊτάνου από τις Εκδόσεις Τετράγωνο, τα παιδιά θα ζήσουν το παραμύθι, αφού θα γίνουν συμμέτοχοι και θα μεταμορφωθούν στους ήρωες του παραμυθιού και θα ζήσουν τις περιπέτειές τους!

Περισσότερα...

Γιόγκα για μαμάδες με τα μωρά τους στο Εργαστήρι Πόρτα

Το Εργαστήρι του Θεάτρου Πόρτα πραγματοποιεί από τις 21/2 ένα πρωτοποριακό και ξεχωριστό πρόγραμμα για μαμάδες με μωρά από 40 μόλις ημερών!

Η Ιωάννα Γεωργαντίδου, certified yoga birth teacher, θα οδηγήσει μαμάδες και μωρά σε μια σημαντική κοινή εμπειρία για τη μαμά και το μωρό της, μέσα από την οποία θα ισχυροποιηθεί ο δεσμός τους από το άγγιγμα, το παιχνίδι, την διασκέδαση και την επικοινωνία με την υπόλοιπη ομάδα.

 

Περισσότερα...

Τα παιδιά ζωγραφίζουν γλαστράκια και φυτεύουν το δικό τους φυτό!

Στο εργαστήρι «Γλαστράκια και κηπουροί» τα παιδιά θα ζωγραφίσουν με πινέλα τα γλαστράκια τους και θα φυτέψουν το δικό τους φυτό, για να το φροντίσουν στο σπίτι τους μέχρι να ανθίσει!

Το εργαστήριο απευθύνεται σε παιδιά 5 έως 13 ετών και  πραγματοποιείται το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011 & ώρες 12:00-1:00μ.μ., 4.00μ.μ.-5.00μ.μ. & 5:15μ.μ.-6.15μ.μ.

Το εργαστήριο γίνεται στα πλαίσια του Εκπαιδευτικού Τμήματος του Θεάτρου Νέων, (www.theatroneon.com).

 

Κόστος Συμμετοχής: 10 ευρώ

Χώρος: Πολιτιστικό Κέντρο «Ακαδήµεια», Μαραθωνοµάχων 8, Ακαδηµία Πλάτωνος, τηλ.: 210.51.25.600, www.akademeia.gr

«Μια φορά κι έναν καιρό γεννήθηκαν τα παραμύθια...» στο Εργαστήρι Μαιρηβή

Βυθιστείτε στον μαγικό κόσμο των παραμυθιών! "Το παραμύθι των παραμυθιών" και άλλες ιστορίες από την παγκόσμια προφορική παράδοσηθα αφηγείται η Χριστίνα Φραγκεσκάκη στο "Εργαστήρι Μαιρηβή", όλα τα Σάββατα του Φλεβάρη στις 5 το απόγευμα, με συνοδεία ζωντανής μουσικής.


-Μια φορά κι έναν καιρό λοιπόν…γεννήθηκαν τα παραμύθια.
-Πώς;
-Μια γυναίκα το ‘μαθε, αρχή – αρχή του κόσμου.
-Ποιος το ‘πε στη γυναίκα;
-Το παιδί που ‘χε μέσα στην κοιλιά της.
-Ποιος το ‘πε στο παιδί;


Τη ζωγραφιά της φωτογραφίας ζωγράφισε η μικρή Μαρία από τα Παιδικά Χωριά SOS Βάρης, ακούγοντας παραμύθια.

Περισσότερα...

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στηρίζει 16 χρόνια την υγεία των παιδιών

Στο Ζάππειο Μέγαρο πραγματοποιήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου η η παρουσίαση των 15+1 χρόνων της πανελλαδικής δράσης του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στον χώρο της υγείας.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης ανακοινώθηκε και επίσημα η σύσταση Εθελοντικής Ομάδας Υγείας για τα Παιδιά από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με την καθοριστική συμμετοχή εθελοντών γιατρών διαφόρων ειδικοτήτων, καθώς ο οργανισμός πιστεύει θερμά πως τα παιδιά, ακόμη και αυτά που για οποιουσδήποτε λόγους δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα, έχουν δικαίωμα να τους παρέχεται η σωστή ιατρική παρακολούθηση και φροντίδα.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...