Αρχική σελίδα Παλαιότερα

Παλαιότερα

Το mamakid στην 4η Έκθεση Παιδικού & Εφηβικού Βιβλίου - ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΑ!

Το mamakid συμμετείχε για πρώτη φορά στην 4η Έκθεση Παιδικού & Εφηβικού Βιβλίου μαζί με το Θέατρο Νέων στις 28-31 Ιανουαρίου! Η παρουσία του mamakid ήταν οπωσδήποτε μια πολύ ευχάριστη, παιχνιδιάρικη νότα σε αυτόν το σημαντικό θεσμό της γιορτής του παιδικού βιβλίου!

Περισσότερα...

Σεμινάριο για Γονείς και παράλληλο Εργαστήρι για Παιδιά κάθε Πέμπτη

Ένα πρωτότυπο και ιδιαίτερα πρακτικό σύστημα σεμιναρίων εγκαινιάζει το Εκπαιδευτικό Τμήμα του Θεάτρου Νέων κάθε Πέμπτη ξεκινώντας από τις 3 Φεβρουαρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο «Ακαδήμεια». Την ίδια ώρα, πραγματοποιούνται ένα Σεμινάριο για Γονείς και ένα Εργαστήρι απασχόλησης για Παιδιά, με ανταγωνιστική τιμή, ώστε οι γονείς να παρακολουθούν το σεμινάριο και να αφήνουν τα παιδιά τους στα έμπειρα χέρια των εμψυχωτών.

Περισσότερα...

Εκδηλώσεις για τα 15 + 1 χρόνια για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» συμπληρώνοντας 15 + 1 χρόνια δράσης για τα παιδιά προσκαλεί όλους τους φίλους του στον Σταθμό του Metro στο Σύνταγμα στις 28, 29 και 30 Ιανουαρίου 2011 για να παρουσιάσει τις δράσεις του.

Περισσότερα...

Το mamakid στην 4η Έκθεση Παιδικού & Εφηβικού Βιβλίου

Η Έκθεση Παιδικού Βιβλίου υποδέχεται και φέτος τους μικρούς αναγνώστες κάθε ηλικίας και τις οικογένειές τους από τις 28 έως τις 31 Ιανουαρίου με πολλά βιβλία, εκδηλώσεις, δραστηριότητες και εκπλήξεις!

Το mamakid συμμετέχει ενεργά στην Έκθεση ως εκθέτης, μαζί με το Θέατρο Νέων!

Σας περιμένουμε στο περίπτερό μας για να γνωριστούμε από κοντά, να παίξουμε και να διασκεδάσουμε!

Θα μπορείτε να περιηγηθείτε στον ιστότοπό μας μέσω των υπολογιστών και να δηλώσετε συμμετοχή στον ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ που διοργανώσαμε για εσάς με πολλά και πλούσια δώρα!

Περισσότερα...

Ο Παραμυθάς επιστρέφει στην ΕΤ1

Κάθε μέρα στις 14.15 το μεσημέρι, ο γνωστός και αγαπημένος «Παραμυθάς» επιστρέφει στις μικρές οθόνες μας στην ΕΤ1. Για να θυμούνται οι γονείς και να μαθαίνουν τα παιδιά!

Ο «Παραμυθάς» επιστρέφει με νέες περιπέτειες σε 26 επεισόδια, χρησιμοποιώντας τα σημερινά εξελιγμένα  τεχνικά μέσα, με computer animation.

Ο Νίκος Πιλάβιος στο ρόλο του «Παραμυθά» ταξιδεύει μεταδίδοντας απλά μηνύματα ανθρώπινων και ηθικών αξιών με φιλικό και αγνό τρόπο, μακριά από τα βίαια παιδικά προγράμματα του σύγχρονου καιρού.

Ανοίξτε την τηλεόραση, για να θυμηθούν οι γονείς και να μάθουν τα παιδιά!

 

Ημερ/νία δημοσίευσης: 18 Ιανουαρίου 2011

Περισσότερα Άρθρα...