Αρχική σελίδα Παλαιότερα

Παλαιότερα

Βιβλιοπαρουσίαση «Ο μικρός Ντουπ» στο «Ακαδήμεια»

Οι μικροί επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον μικρό Ντουπ, ένα αδέξιο μυρμηγκάκι αθλητή, και να συμμετάσχουν ενεργά στις δραστηριότητες που θα ακολουθήσουν τη βιβλιοπαρουσίαση, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Ακαδήμεια», το Σάββατο 22 Ιανουαρίου στις 5 το απόγευμα.

Περισσότερα...

«Ο κώδικας του κοντού δράκου» στο «Ακαδήμεια»

Σε αυτή τη βιβλιοπαρουσίαση, μέσα από πολύ παιχνίδι θα σπάσει ο μουσικός κώδικας στον οποίο είναι γραμμένη η ιστορία ενός κοντού δράκου µε δυνατά φτερά, μιας παρέας από κροκόδειλους που όλη την ώρα θέλει να παίζει και ενός θαμμένου σεντουκιού που κρύβει ένα αλλόκοτο μυστικό.

Ο μουσικοπαιδαγωγός και συγγραφέας Παναγιώτης Τσιρίδης θα δώσει το κλειδί και οδηγίες μέσα από το βιβλίο του «Ο κώδικας του κοντού δράκου».

Περισσότερα...

Οι Ανθρώπινες αξίες γιορτάζουν στο Spring People

Ο Πολυχώρος Spring People φιλοξενεί ένα πρωτότυπο βιωματικό εργαστήριο για παιδιά 6 έως 9 ετών, με θέμα τις Ανθρώπινες Αξίες.

Το εργαστήριο πραγματοποιείται την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010 ώρα 11:00-12:30 και στοχεύει να ενισχύσει και παγιώσει στα παιδιά βασικές πανανθρώπινες αξίες, μαζί με ό,τι πηγάζει από αυτές.

Το σύγχρονο παιδί εισάγεται συχνά σε ρόλους, πέρα από τον αληθινό εαυτό του, στο σπίτι, στο σχολείο, στις παρέες, αναζητώντας το ίδιο, συχνά απεγνωσμένα, την αναγνώριση, την αποδοχή, την ‘πρωτιά’, παραγκωνίζοντας την εσωτερική δύναμη, την πίστη στον εαυτό και την ενότητα.

Η συνάντηση εστιάζει στην αλήθεια των παιδιών και τα προσκαλεί σε δημιουργική εργασία και συνεργασία, μια και η γιορτή των Χριστουγέννων χτυπά μέσα στον άνθρωπο το καμπανάκι της αυτοβελτίωσης και της προσφοράς στον κόσμο γύρω του.

Η συνάντηση αναπτύσσεται και δομείται από: μουσική/τραγούδι, ιστορία/αφήγηση, ρητά και θετικές δηλώσεις, σιωπηλό κάθισμα, ομαδικές δραστηριότητες (εικαστικές τέχνες, δραματοποίηση, παιχνίδια παρατήρησης/συνεργασίας κ.ά.).

Απαιτείται κράτηση θέσης, πληροφορίες στον Πολυχώρο SPRING PEOPLE, Αγαθάρχου 12, Ψυρρή, τηλ. 210 5616300, 6938 141330, 210 3252034.

 

Ημερ/νία δημοσίευσης: 15 Δεκεμβρίου 2010

Φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο Bazaar στη Σχολή Χατζηβέη

Η Σχολή Χατζήβεη διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Bazaar για όλη την οικογένεια το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου, 16:00-22:00. Στην εκδήλωση θα βρείτε δημιουργικά εικαστικά εργαστήρια, εργαστήρι μουσικής, ξεχωριστές φωτογραφίσεις, δραστηριότητες, παιχνίδια, simultane σκακιού, λαχειοφόρο αγορά και πολλά άλλα. Στο αυτοσχέδιο café θα απολαύσετε χειροποίητα γλυκά από τις μανούλες του σχολείου και στην αυτοσχέδια ψησταριά ζεστό γερμανικό κρασί. Επίσης στο «bazaar ανταλλαγής βιβλίων» μπορείτε να βρείτε μεταχειρισμένα βιβλία των μαθητών με μόνο 2 ευρώ!

Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ υπάρχουν δραστηριότητες με μηδενικό κόστος καθώς και άλλες με συμμετοχή που ξεκινά από 1,5 ευρώ. Τα έσοδα θα διατεθούν στο μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Άνθρωποι Αγάπης» για την ανέγερση νοσοκομείου στο Μπουρούντι της Αφρικής.

Χώρος δεξαγωγής: Σχολή Χατζήβεη, Προνηπιαγωγείο-Νηπιαγωγείο-Δημοτικό, Αδάνων 17, Ν. Φιλαδέλφεια, πληροφορίες στα τηλ. 210 2511371, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , www.xatzivei.gr

 

Ημερ/νία δημοσίευσης: 14 Δεκεμβρίου 2010

Ειδική τιμή για τους επισκέπτες του mamakid στην παράσταση «Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Μαγεμένο Δάσος»!

Το mamakid σε συνεργασία με την παράσταση "Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Μαγεμένο Δάσος" προσφέρει στους επισκέπτες του τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τη διασκεδαστική αυτή παράσταση στην ειδική τιμή των 8€ αντί των 12€!

 

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...