Αρχική σελίδα Παλαιότερα

Παλαιότερα

«Μια υπέροχη συναυλία» από τις Εκδόσεις Ακρίτας στη Στοά του Βιβλίου

Οι Εκδόσεις Ακρίτας και η αδελφή Κεχαριτωμένη περιμένουν τα παιδιά στο βιβλιοπωλείο των εκδόσεων το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010 και ώρα 12:00 το μεσημέρι στην παρουσίαση του βιβλίου «Μια υπέροχη συναυλία» στη Στοά του Βιβλίου.

Τα παιδιά θα ακούσουν τις ιστορίες της αδελφής Κεχαριτωμένης, θα ζωγραφίσουν με την εικονογράφο του βιβλίου, Μαρία Νασοπούλου και θα παίξουν μουσικά παιχνίδια με την καθηγήτρια μουσικής, Σόνια Γεωργακοπούλου.

Βιβλιοπωλείο Εκδόσεων Ακρίτας: Πεσμαζόγλου 5, τηλ. 210-3247678

 

Ημερ/νία δημοσίευσης: 3 Δεκεμβρίου 2010

Ο «Τρι το τριγωνάκι» στο Mall Athens

Στα βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι, οι μικροί επισκέπτες θα έχουν ευκαιρία να ακούσουν το τρυφερό χριστουγεννιάτικο παραμύθι «Ο Τρι το Τριγωνάκι» και να συμμετάσχουν στο μουσικοπαιδαγωγικό δρώμενο από τον συγγραφέα Γιώργο Κατσέλη.

Το βιβλίο με την ιστορία του Τρι από τις Εκδόσεις Τετράγωνο, είναι μία από τις επιλογές και προτάσεις του mamakid για τα παιδικά βιβλία για τα Χριστούγεννα!

 

Ημερ/νία δημοσίευσης: 3 Δεκεμβρίου 2010

Διάλογος για τη Διατροφική Νοημοσύνη στο Ίδρυμα Ευγενίδου

Είναι δυνατόν, μέσα από τη σωστή χρήση κατάλληλων τροφών, να μπορέσει ο σύγχρονος άνθρωπος να ξαναβρεί τις ισορροπίες του σε σχέση με το φαγητό;
«Διδάσκεται»  η σωστή διατροφή;
Τι είναι η διατροφική νοημοσύνη;


Ο κ. Ευάγγελος Ζουμπανέας, διαιτολόγος - διατροφολόγος και συγγραφέας βιβλίων για τη Διατροφική Νοημοσύνη, θα επιχειρήσει να δώσει απαντήσεις σε αυτά και σε ακόμη περισσότερα επίκαιρα ερωτήματα, στο Καφενείο της Επιστήμης, που διοργανώνεται στο Ίδρυμα Ευγενίδου, ημέρα Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου 2010, στις 19.00, με θέμα: «Η Διατροφική Νοημοσύνη στην Αντιμετώπιση της Πολυφαγίας και της Παχυσαρκίας».

 

Περισσότερα...

"Το Ασχημόπαπο" - η νέα θεατρική παραγωγή πολυμέσων από το Θέατρο Νέων

Το Θέατρο Νέων παρουσιάζει στο νέο Πολιτιστικό Κέντρο «Ακαδήμεια» τη νέα multimedia θεατρική παραγωγή «Το Ασχημόπαπο» από την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010.

"Το Ασχημόπαπο" είναι ένα σύνθετο θέαμα που χρησιμοποιεί το ΘΕΑΤΡΟ, τη ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ, το ΧΟΡΟ και τις ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ, για να αφηγηθεί με έναν πρωτότυπο και εντελώς ξεχωριστό τρόπο την αγαπημένη ιστορία του μεγάλου Δανού παραμυθά Χανς Κρίστιαν Άντερσεν.

Η ιστορία του μικρού κύκνου που γεννιέται στη φωλιά μιας πάπιας και φαίνεται να είναι τόσο «διαφορετικός» όσο και «άσχημος» σε σχέση με τα αδέλφια του, είναι ένα από τα πρώτα παραμύθια που έκαναν γνωστό τον Χανς Κρίστιαν Άντερσεν. Σε πολλές χώρες του κόσμου «το ασχημόπαπο» έχει καθιερωθεί σαν έκφραση για κάποιον που η εμφάνιση του δεν «προδίδει» τα ιδιαίτερα χαρίσματά του και γι’ αυτόν το λόγο ο κόσμος αργεί να τον ανακαλύψει ή ακόμη και να τον αποδεχτεί.

 

Περισσότερα...

Παζάρι Αγάπης για τα παιδιά της Αγκαλιάς 6-7-8 Δεκεμβρίου

Η Αγκαλιά του Συλλόγου Προστασίας Αγέννητου Παιδιού θα πραγματοποιήσει Χριστουγεννιάτικη Αγορά, ένα "Παζάρι Αγάπης για τα παιδιά της Αγκαλιάς" στο ΜΕΤΡΟ στον Σταθμό του Συντάγματος. Εκεί θα βρείτε χειροποίητες κατασκευές, κάρτες, βιβλία, είδη ένδυσης και υπόδησης, παραδοσιακά και βιολογικά προϊόντα, λευκά είδη και πολλά άλλα, προσφορά της αγάπης των φίλων της Αγκαλιάς. Τα έσοδα από τις αγορές θα χρησιμοποιηθούν για τα παιδιά του Κέντρου Φροντίδας Μητέρας και Παιδιού της Αγκαλιάς.

 

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...