Αρχική σελίδα Παλαιότερα

Παλαιότερα

Καλοκαιρινά Εργαστήρια στο "Ακαδήμεια"

Στο Πολιτιστικό Κέντρο "Ακαδήμεια" θα λειτουργήσουν το καλοκαίρι τα επιτυχημένα παιδικά εργαστήρια μουσικής προπαιδείας και θεατρικού εργαστηρίου.

Περισσότερα...

Ομιλία ΓΟΝ.ΙΣ. και Καλοκαιρινό Εργαστήρι για Παιδιά

Παιδικό Καλοκαιρινό Εργαστήρι για παιδιά 5-12 ετών και παράλληλη δωρεάν ομιλία από το ΓΟΝ.ΙΣ. θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 26 Μαΐου στο Πολιτιστικό Κέντρο "Ακαδήμεια".

Περισσότερα...

Ανοιχτή Εβδομάδα για το Σεβασμό στη Γέννα 21-27 Μαΐου

Το Ελληνικό Δίκτυο για τον Σεβασμό στη Γέννα - ENCA Hellas συντονίζει για δεύτερη συνεχή χρονιά την ελληνική Ανοιχτή Εβδομάδα για το Σεβασμό στη Γέννα στις 21-27 Μαΐου 2012 και συντονίζεται με πολίτες, οργανισμούς, ειδικούς και φορείς, στον κοινό στόχο να ξαναβρεί η εγκυμοσύνη τη φυσική της δύναμη, να μην αντιμετωπίζεται ως «ιατρικό περιστατικό», επιβαρύνοντας (οργανικά, ψυχολογικά, οικονομικά) τις μητέρες και τα μωρά τους και τελικά, την ίδια την οικογένεια.

Περισσότερα...

Το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο στην πρεμιέρα της ταινίας "Ο Ζωολογικός μας Κήπος"

Το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο είναι Υποστηρικτής της πρεμιέρας της νέας ταινίας "Ο Ζωολογικός μας Κήπος" με τους Ματ Ντέιμον και Σκάρλετ Γιόχανσον που βασίζεται σε αληθινή ιστορία και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Απριλίου, στις 20:00 στα ODEON COSMOPOLIS, στο Μαρούσι.

Περισσότερα...

Εκδήλωση για τη ΔΕΠ-Υ στο Ίδρυμα Ευγενίδου

Eιδική εκδήλωση με θέμα: «Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής–Υπερκινητικότητας (Δ.Ε.Π.Υ.)» διοργανώνεται με ελεύθερη είσοδο στο Ίδρυμα Ευγενίδου τη Δευτέρα 12 Μαρτίου για το σημαντικό αυτό θέμα που απασχολεί γονείς και εκπαιδευτικούς. Έγκυροι φορείς και εξειδικευμένοι επιστήμονες θα δώσουν απαντήσεις στα ερωτήματα που προκύπτουν για τη διαταραχή αυτή που αφορά όλο και περισσότερα παιδιά.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...