Αρχική σελίδα Παλαιότερα

Παλαιότερα

Παιδιά, δημιουργήστε ένα βίντεο για τις νευροεπιστήμες!

altΤο Ίδρυμα Ευγενίδου, η Ελληνική Εταιρεία για τις Νευροεπιστήμες και η Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων προσκαλούν τους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου να στείλουν ένα βίντεο μικρής διάρκειας (μέχρι 10 λεπτά) σχετικό με τις νευροεπιστήμες. Το βίντεο που θα επιλεγεί θα παρουσιαστεί σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Ίδρυμα Ευγενίδου και ο νικητής θα παραλάβει τη σειρά εκπαιδευτικών οδηγών του Νέου Ψηφιακού Πλανηταρίου του Ιδρύματος Ευγενίδου.

Περισσότερα...

Η νικήτρια του Διαγωνισμού Ζωγραφικής Galileo

Ανακοινώθηκε ο νικητής από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την Ελλάδα για τον Διαγωνισμό Ζωγραφικής Galileo. Η νικήτρια, η Αναστασία, μαθήτρια ΣΤ’ Δημοτικού, θα δώσει το όνομά της στον δορυφόρο της Ελλάδας που θα αποτελεί μέρος του αστερισμού του δορυφορικού προγράμματος Galileo.

Περισσότερα...

Ανοιχτή ημερίδα του Συλλόγου ΓΟΝ.ΙΣ. στη Λάρισα

altΟ Σύλλογος ΓΟΝ.ΙΣ. Λάρισας σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας  διοργανώνει την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 18:30, εκδήλωση–ημερίδα με θέμα: «Φροντίζουμε, επενδύουμε και ζούμε τη σχέση με τα παιδιά μας».

Περισσότερα...

Η Ακαδημία Αθηνών βραβεύει «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

altΜε το βραβείο Νικολάου Καρόλου τιμήθηκε «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για το κοινωφελές έργο του, την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου κατά την ετήσια πανηγυρική συνεδρία της Ακαδημίας Αθηνών.

Περισσότερα...

Τα Χριστούγεννα έρχονται νωρίς στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

Το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο φέρνει πιο κοντά τα Χριστούγεννα με μια εορταστική προσφορά για 2 εισιτήρια στην τιμή του ενός! Η προσφορά ισχύει για το διάστημα 12 έως 16  Δεκεμβρίου και όσοι επισκεφτούν αυτό τον καιρό το πάρκο, θα γνωρίσουν το νέο μικρό μέλος του: το μικρό λευκό πούμα με το όνομα Κάσπερ.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...