Αρχική σελίδα Παλαιότερα

Παλαιότερα

"Παιχνίδια, δώρα, Ηλεκτρονικά, τιθασεύστε τα!" - Ομιλία για γονείς με ελεύθερη είσοδο

Ο πολυχώρος  Hello kids στο πλαίσιο των ολοκληρωμένων υπηρεσιών που παρέχει σε παιδιά, εκπαιδευτικούς και γονείς, ξεκινά μηνιαίες συναντήσεις με την  συμβουλευτική ψυχολόγο, Χριστίνα Ρασιδάκη , όπου θα αναπτύσσονται θέματα που αφορούν στην ανατροφή των παιδιών και στην ανάπτυξη τεχνικών που θα μας βοηθήσουν να αντιμετωπίσουμε καταστάσεις που αναφύονται ανάλογα με τις ηλικίες.

Περισσότερα...

Ημερίδα «Περιγενννητικές Ψυχικές Διαταραχές: Ενημέρωση και δράσεις για την προαγωγή της ψυχικής υγείας της εγκύου και της νέας μητέρας»

Η Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «ΦΑΙΝΑΡΕΤΗ» οργανώνει ημερίδα στο αμφιθέατρο του Ιδρύματος Ευγενίδου, Λ. Συγγρού 387, την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου και ώρες 09.30 - 15.00, με θέμα «Περιγενννητικές Ψυχικές Διαταραχές: Ενημέρωση και δράσεις για την προαγωγή της ψυχικής υγείας της εγκύου και της νέας μητέρας».

Περισσότερα...

Εργαστήρι Ζαχαροπλαστικής στο Hello Kids για μεγάλους και παιδιά

Ο Πολυχώρος Hello Kids διοργανώνει Εργαστήρι Ζαχαροπλαστικής 3 συναντήσεων για παιδιά και μεγάλους! Μικροί και μεγάλοι εν δράσει, μαγειρεύουν και μετατρέπουν την κουζίνα σε ένα απέραντο Ζαχαροπλαστείο.

 

Περισσότερα...

Παζάρι Αγάπης για τα παιδιά της Αγκαλιάς

Ο Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού – Η Αγκαλιά διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη Αγορά "Παζάρι Αγάπης για τα παιδιά της Αγκαλιάς" στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ΜΕΤΡΟ, στο σταθμό «Σύνταγμα» την Τετάρτη 18 και Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015.

Περισσότερα...

Μεγάλη Γιορτή για τα Παιδιά από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» διοργανώνει για 2η συνεχή χρονιά την Μεγάλη Γιορτή για τα Παιδιά, 13-15 Νοεμβρίου, από τις 10:00 έως τις 22:00, με ελεύθερη είσοδο στο Εκθεσιακό Κέντρο Helexpo Μαρούσι.

 

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...