Αρχική σελίδα Παλαιότερα

Παλαιότερα

Συγκέντρωση αγαθών για τα χωριά SOS από το Dance for a Cause

Η μη κερδοσκοπική εταιρεία Dance for a Cause προχωρά στην 3η της δράση όπου θα προσφέρει μια μέρα διασκέδασης, χορού και γυμναστικής μόνο για τα παιδιά του χωριού SOS της Βάρης και τους φίλους τους την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου. Καλούνται όλοι να προσφέρουν στη συγκέντρωση αγαθών, για να προσφερθούν στα παιδιά εκείνη την ημέρα.

Περισσότερα...

Smile Concert: μια μεγάλη συναυλία, ένα μεγάλο χαμόγελο!

alt

Tην Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στο Ο.Α.Κ.Α. (Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ) μικροί και μεγάλοι μπορούν να απολαύσουν μια ξεχωριστή συναυλία και να ενισχύσουν παράλληλα «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Περισσότερα...

Εκδήλωση - bazaar της «Αγκαλιάς» στο μετρό

Ο Σύλλογος Προστασίας Αγγένητου Παιδιού «Αγκαλιά» διοργανώνει «Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση για τα παιδιά του» στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ΜΕΤΡΟ στο σταθμό Σύνταγμα, τη Δευτέρα 28 και Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011.

Περισσότερα...

Συλλογή αγαθών για οικογένειες του Πειραιά

Το Pire-A-ctive Group σε συνεργασία με τους Γιατρούς του Κόσμου διοργανώνει μια δράση για τους πολίτες του Πειραιά την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου.

Περισσότερα...

Παγκόσμια Ημέρα ενάντια στην Παιδική Κακοποίηση

Με αφορμή την 19η Νοεμβρίου Παγκόσμια Ημέρα ενάντια στην Παιδική Κακοποίηση, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» αφιερώνει την εβδομάδα από 14 έως και 21 Νοεμβρίου σε δράσεις με στόχο την ενημέρωση και κινητοποίηση όλων ενάντια στην Παιδική Κακοποίηση.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...