Αρχική σελίδα Παλαιότερα

Παλαιότερα

Παιδικό πάρτι με τις Εκδόσεις Ακρίτας στη Στοά του Βιβλίου

Νέα πρόταση στο παιδικό πάρτι έρχεται από τις Εκδόσεις Ακρίτας. Οι εκδόσεις δίνουν τη δυνατότητα στον μικρό εορτάζοντα να διαλέξει ένα παιδικό βιβλίο και με βάση αυτό να οργανωθεί ένα όμορφο παιδικό πάρτι.

Περισσότερα...

Ανοιχτό cafe γονέων στη Σχολή Χατζήβεη

Η Σχολή Χατζήβεη διοργανώνει Γονέων café ανοικτό για όλους τους γονείς. Τα Γονέων café είναι συναντήσεις χαλαρού χαρακτήρα όπου γονείς έρχονται σε επαφή με γονείς και ειδικούς σε έναν ανοικτό διάλογο για θέματα που αφορούν τα παιδιά.

Περισσότερα...

Συγκέντρωση Συμπαράστασης για το «Χαμόγελο του Παιδιού» στην Αρχαία Κόρινθο

Το "Χαμόγελο του Παιδιού" καλεί όλους την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 11:00 π.μ. στο Σπίτι στην ΑΡΧΑΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟ (Θέση Θέατρο) σε συγκέντρωση συμπαράστασης για να παραμείνει «ανοικτή» η αγκαλιά του Χαμόγελο στην Αρχαία Κόρινθο.

Περισσότερα...

Δωρεάν θεατρική παράσταση για παιδαγωγούς προσχολικής αγωγής στις Μικρές Ιστορίες

Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου στις 17:30 θα παρουσιαστεί δωρεάν η θεατρική παράσταση «Η χαρά της ζωής» σε παιδαγωγούς προσχολικής αγωγής στις Μικρές Ιστορίες.

Περισσότερα...

Oμιλία για γονείς & βιωματικό εργαστήρι για εφήβους - δωρεάν είσοδος

Με αφορμή τη φετινή παράσταση του Θεάτρου Νέων και την έκδοση του έργου «Αν εσύ… ήμουν εγώ!» σε βιβλίο από τις Εκδόσεις Πατάκη, διοργανώνονται δύο διαφορετικές σημαντικές δράσεις με δωρεάν είσοδο στις 4 & 5 Νοεμβρίου.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...