Αρχική σελίδα Παλαιότερα

Παλαιότερα

Πρεμιέρα για Παραστάσεις και Προγράμματα στη Στοά του Βιβλίου

Η Στοά του Βιβλίου ανοίγει τις πόρτες της σε όλα τα παιδιά και σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Εν Πλω θα προσφέρει σε παιδιά και γονείς πολλές εκπαιδευτικές, βιωματικές και πολιτιστικές προτάσεις. Το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Νοεμβρίου θα γίνει πρεμιέρα όλων των παραστάσεων και των προγραμμάτων που θα παρουσιάζονται για όλη τη φετινή χρονιά.

Περισσότερα...

Πάρτε το παιδί σας αγκαλιά και φωτογραφηθείτε για την "Αγκαλιά"

Με το σύνθημα "Πάρε το παιδί σου αγκαλιά", ο Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού "Αγκαλιά" καλεί όλους τους γονείς να αγκαλιάσουν το δικό τους παιδί και να φωτογραφηθούν για τη νέα αφίσα κολλάζ της επερχόμενης Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης!

Περισσότερα...

Παιδικές γιορτές στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη

Τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να γιορτάσουν με τους φίλους τους μέσα από μία ξεχωριστή εμπειρία επιλέγοντας ένα από τα ειδικά σχεδιασμένα εκπαιδευτικά προγράμματα στο Ίδρυμα Θεοχαράκη, ανάλογα με τα ενδιαφέροντα και την ηλικία των παιδιών.

Περισσότερα...

Θεατρική παράσταση και εργαστήριο δωρεάν για εκπαιδευτικούς από το Θέατρο Νέων

Δωρεάν παράσταση και εργαστήριο μόνο για εκπαιδευτικούς πραγματοποιεί το «Θέατρο Νέων» για τη νέα παράσταση «Αν εσύ… ήμουν εγώ!!!» του Δημήτρη Σεϊτάνη την Κυριακή 9 Οκτωβρίου.

Περισσότερα...

22.000 χαμόγελα στη Μικρόπολις 2011

Χιλιάδες παιδιά μαζί με τις οικογένειες τους και δεκάδες δημοτικά σχολεία από όλη την Ελλάδα γέμισαν, για δεύτερη συνεχή χρονιά, την ολοφάνερα ανανεωμένη και πιο… «πράσινη» φέτος Μικρόπολις, με χαμόγελα, δημιουργική διάθεση και απίστευτο κέφι! Για πέντε μέρες η «πόλη θαύμα», μεταμόρφωσε ξανά την «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων σε μια όαση χαράς, ευαισθητοποίησης, παιχνιδιού και γνώσης. Αυτή τη φορά και για παιδιά προσχολικής ηλικίας αλλά και για τους μεγάλους, που είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν ενεργά στις δεκάδες βιωματικές εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δράσεις της!

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...