Αρχική σελίδα Παλαιότερα

Παλαιότερα

To Aττικό Πάρκο γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων!

Το Αττικό Πάρκο γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα των ζώων 4 Οκτωβρίου σε μια ημέρα γεμάτη από επιμορφωτικές δραστηριότητες και προσφορές. Είναι ημέρα γιορτής για τους άγριους κατοίκους του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου και ταυτόχρονα ημέρα ευαισθητοποίησης για τους κινδύνους που αντιμετωπίζει το ζωικό βασίλειο σε ολόκληρο τον κόσμο.

Περισσότερα...

Stroller Fridays στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

To Αττικό Ζωολογικό Πάρκο έρχεται να κάνει μια ακόμη δελεαστική προσφορά ειδικά για νέους γονείς, ώστε να απολαύσουν με μειωμένη τιμή περισσότερα από 2000 ζώα που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις τους!

Περισσότερα...

Πανελλαδική συγκέντρωση σχολικών ειδών από το "Χαμόγελο του Παιδιού"

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» για μία ακόμα χρονιά, καλεί όλους να συμμετέχουν στην πανελλαδική εκστρατεία συγκέντρωσης σχολικών ειδών για τα παιδιά, οι οικογένειες των οποίων αδυνατούν να καλύψουν τις ανάγκες αυτές.

Περισσότερα...

Φιλανθρωπική συναυλία της Ένωσης "Μαζί για το Παιδί" στο Ηρώδειο

"Πες μου μια λέξη..." - η φιλανθρωπική συναυλία της Ένωσης "Μαζί για το Παιδί" με τη φωνή της Ελευθερίας Αρβανιτάκη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο. Τα έσοδα θα διατεθούν εξολοκλήρου στην Ένωση "Μαζί για το Παιδί".

Περισσότερα...

Καλοκαιρινά Παζάρια με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε όλη την Ελλάδα

Φέτος, τον Αύγουστο «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσκαλεί τους φίλους του να στηρίξουν τον οργανισμό, συμμετέχοντας στα καλοκαιρινά παζάρια που διοργανώνει σε όλη την Ελλάδα.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...