Παλαιότερα

Πανελλαδική συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από "Το Χαμόγελο του Παιδιού"

Ο οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» καλεί όλους να συγκεντρώσουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για χιλιάδες παιδιά και τις οικογένειες τους σε όλη την Ελλάδα που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα διαβίωσης. Διαβάστε τα είδη που μπορείτε να προσφέρετε, καθώς και τα σημεία συγκέντρωσης.

Περισσότερα...

«Όλοι για έναν και ένας για όλους»... στη Μικρόπολις 2012

Το μεγαλύτερο παιδικό φεστιβάλ γνώσης, ψυχαγωγίας και ευαισθητοποίησης ανοίγει τις πόρτες του για 3η συνεχή χρονιά από 20 έως 23 Σεπτεμβρίου 2012 σε ένα πρότυπο διαδραστικό πάρκο περιμένοντας γονείς και παιδιά ηλικίας 2-13 ετών στις γειτονιές του.

Περισσότερα...

"Αν εσύ... ήμουν εγώ!" σε καλοκαιρινή περιοδεία

Η παράσταση «Αν εσύ… ήμουν εγώ!» του Θεάτρου Νέων θα συνεχίσει την επιτυχία της στην καλοκαιρινή της περιοδεία σε διάφορα σημεία της Αττικής. Η σύγχρονη, μοντέρνα, ανατρεπτική και «τρελή» θεατρική κωμωδία για παιδιά, νέους, αλλά και θεατές όλων των ηλικιών, μετά από μια πολύ επιτυχημένη χειμερινή περίοδο θα παρουσιαστεί σε διάφορα φεστιβάλ και ανοιχτά θέατρα.

Περισσότερα...

Τα νέα «μωρά» του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου

Πέντε νέα μέλη προστέθηκαν στην ήδη πολυμελή οικογένεια του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου τις τελευταίες εβδομάδες και περιμένουν τους επισκέπτες να δουν πώς μεγαλώνουν δίπλα στις μαμάδες τους με τις φροντίδες των ανθρώπων του πάρκου.

Περισσότερα...

Καλοκαιρινά Εργαστήρια στο "Ακαδήμεια"

Στο Πολιτιστικό Κέντρο "Ακαδήμεια" θα λειτουργήσουν το καλοκαίρι τα επιτυχημένα παιδικά εργαστήρια μουσικής προπαιδείας και θεατρικού εργαστηρίου.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...