Παλαιότερα

Η νικήτρια του Διαγωνισμού Ζωγραφικής Galileo

Ανακοινώθηκε ο νικητής από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την Ελλάδα για τον Διαγωνισμό Ζωγραφικής Galileo. Η νικήτρια, η Αναστασία, μαθήτρια ΣΤ’ Δημοτικού, θα δώσει το όνομά της στον δορυφόρο της Ελλάδας που θα αποτελεί μέρος του αστερισμού του δορυφορικού προγράμματος Galileo.

Περισσότερα...

Ανοιχτή ημερίδα του Συλλόγου ΓΟΝ.ΙΣ. στη Λάρισα

altΟ Σύλλογος ΓΟΝ.ΙΣ. Λάρισας σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας  διοργανώνει την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 18:30, εκδήλωση–ημερίδα με θέμα: «Φροντίζουμε, επενδύουμε και ζούμε τη σχέση με τα παιδιά μας».

Περισσότερα...

Η Ακαδημία Αθηνών βραβεύει «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

altΜε το βραβείο Νικολάου Καρόλου τιμήθηκε «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για το κοινωφελές έργο του, την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου κατά την ετήσια πανηγυρική συνεδρία της Ακαδημίας Αθηνών.

Περισσότερα...

Τα Χριστούγεννα έρχονται νωρίς στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

Το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο φέρνει πιο κοντά τα Χριστούγεννα με μια εορταστική προσφορά για 2 εισιτήρια στην τιμή του ενός! Η προσφορά ισχύει για το διάστημα 12 έως 16  Δεκεμβρίου και όσοι επισκεφτούν αυτό τον καιρό το πάρκο, θα γνωρίσουν το νέο μικρό μέλος του: το μικρό λευκό πούμα με το όνομα Κάσπερ.

Περισσότερα...

Συγκέντρωση αγαθών για τα χωριά SOS από το Dance for a Cause

Η μη κερδοσκοπική εταιρεία Dance for a Cause προχωρά στην 3η της δράση όπου θα προσφέρει μια μέρα διασκέδασης, χορού και γυμναστικής μόνο για τα παιδιά του χωριού SOS της Βάρης και τους φίλους τους την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου. Καλούνται όλοι να προσφέρουν στη συγκέντρωση αγαθών, για να προσφερθούν στα παιδιά εκείνη την ημέρα.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...