Παλαιότερα

Διαγωνισμός παιδικής ζωγραφικής για το πρόγραμμα Galileo

Διαγωνισμός ζωγραφικής για παιδιά 9 έως 11 ετών διεξάγεται από 1η Σεπτεμβρίου έως 15 Νοεμβρίου 2011 από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή με αφορμή το Πρόγραμμα Galileo. Ο νικητής θα δώσει το όνομά του σε δορυφόρο που θα εκτοξευτεί στα πλαίσια του προγράμματος!

Περισσότερα...

Το Χαμόγελο του Παιδιού ενάντια στον Σχολικό Εκφοβισμό

Ο σχολικός εκφοβισμός ή το “bullying” κατά τη διεθνή ορολογία παίρνει τα τελευταία χρόνια ιδιαίτερα ανησυχητικές διαστάσεις καθώς πέρα από το σχολικό περιβάλλον μπορεί να παρατηρηθεί σε κάθε χώρο παιδικών ή εφηβικών συναναστροφών. Η μορφή της βίας και του εκφοβισμού που εκφράζεται μέσα από το φαινόμενο αυτό όλους όσοι ασχολούνται με το χώρο της πρόνοιας και της παιδικής προστασίας. 

Περισσότερα...

Dance For A Cause - 2οςΦιλανθρωπικός Μαραθώνιος Χορού στις 8 & 9 Οκτωβρίου

Με σκοπό την ενίσχυση φιλανθρωπικών οργανώσεων, διοργανώνεται ο 2οςΦιλανθρωπικός Μαραθώνιος Χορού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με παράλληλους στόχους την προβολή του χορού και την ένταξη όλων στη συνεισφορά μέσω του χορού και της διασκέδασης.

Περισσότερα...

Νέο στέκι για το Σπίτι της Χαράς!

Το Σπίτι της Χαράς υποδέχεται παλιούς και νέους φίλους στην καινούρια του γειτονιά, στην πλατεία της Νέας Σμύρνης το Σάββατο 1 Οκτωβρίου στις 7 το απόγευμα!

Περισσότερα...

Ξεκινούν πάλι οι εκπαιδευτικές παραστάσεις δελφινιών στο Αττικό Πάρκο

Οι εκπαιδευτικές παραστάσεις με τα δελφίνια συνεχίζονται πλέον κανονικά και οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν τα πανέμορφα αυτά ζώα από κοντά αλλά και να μάθουν πολλές πληροφορίες για τη φυσιολογία των δελφινιών, τις συμπεριφορές τους και τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...