Παλαιότερα

Φεστιβάλ Μικρόπολις στις 21 έως 25 Σεπτεμβρίου

Το Φεστιβάλ «Μικρόπολις» έρχεται ξανά για να μεταμορφώσει την «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων σε μια πόλη θαύμα για μικρούς ενεργούς πολίτες. Από 21 έως και 25 Σεπτεμβρίου 2011, παιδιά 2 έως 13 ετών με τις οικογένειές τους πλημμυρίζουν τις συναρπαστικές Γειτονιές της Μικρόπολις 2011. Με ξεναγούς τη μικρή Πόλυ και το φίλο της, τον Κοσμά, βιώνουν μια μοναδική εμπειρία και απολαμβάνουν μια ημερήσια εκδρομή που μένει αξέχαστη!

Περισσότερα...

Bazaar με σχολικά είδη από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Ενημερωθείτε για τα Bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για να προμηθευτείτε τα σχολικά είδη της νέας χρονιάς και ταυτόχρονα να ενισχύσετε την πανελλαδική δράση του οργανισμού. 

Περισσότερα...

40ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο

Το 40ο Φεστιβάλ βιβλίου πραγματοποιείται στο Ζάππειο έως τις 18 Σεπτεμβρίου και φέτος είναι αφιερωμένο στο Ευρωπαϊκό Έτος Εθελοντισμού.

Περισσότερα...

2η Παιδιαδρομή στις 2-5 Σεπτεμβρίου

Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από 2 έως 5 Σεπτεμβρίου 2011 θα διεξαχθεί το φεστιβάλ «Παιδιαδρομή» με αντικείμενο το παιδί και την αγωγή του. Πρόκειται για τη 2η διοργάνωση, η οποία απευθύνεται σε γονείς, μαθητές, καθώς και σε όσους εμπλέκονται με την ανάπτυξη του παιδιού από τη νηπιακή έως και την εφηβική ηλικία, με τη χορηγία επικοινωνίας του mamakid.gr.

Περισσότερα...

Συγκέντρωση σχολικών ειδών από το "Χαμόγελο του Παιδιού"

Με σύνθημα «Αγοράζοντας ένα βιβλίο, ένα τετράδιο ή ένα στυλό για το παιδί σου, σκέψου και το παιδί που δεν έχει αυτή τη δυνατότητα», το "Χαμόγελο του Παιδιού" ξεκινάει και φέτος την πανελλαδική εκστρατεία συγκέντρωσης σχολικών ειδών για τα παιδιά των οποίων οι οικογένειες δεν μπορούν να αντέξουν το οικονομικό βάρος των σχολικών απαιτήσεων. 

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...