Παλαιότερα

Εργαστήρια για παιδιά στον Πολυχώρο Hello Kids

O Πολυχώρος Hello Kids διοργανώνει δημιουργικά εργαστήρια για παιδιά με όμορφες νέες τεχνικές και υλικά με επίκαιρα και αποκριάτικα θέματα για τα Σάββατα Φεβρουαρίου και Μαρτίου.

Περισσότερα...

Ημέρα Αγάπης και Αλληλεγγύης για την παράσταση «Πρίγκιπας και Φτωχός»

Στις 14 Φεβρουαρίου, παγκόσμια ημέρα αγάπης, θα πραγματοποιηθεί μια ξεχωριστή παράσταση «Πρίγκιπας και Φτωχός» στο «Αβάκιο - Παιδικό Στέκι» με σκοπό να σκορπίσει χαμόγελα σε όλα τα παιδιά.

 

Περισσότερα...

Kids go Free στο Aττικό Ζωολογικό Πάρκο

To Aττικό Ζωολογικό Πάρκο ανακοινώνει την προσφορά Kids go Free για ολόκληρο τον Φεβρουάριο και προσφέρει δωρεάν εισιτήριο εισόδου για όλα τα παιδιά. Συγκεκριμένα, το ΑΖΠ από 1/02 έως και τις 29 Φεβρουαρίου 2016 με κάθε αγορά εισιτηρίου ενηλίκων αξίας 16 ευρώ παρέχει δωρεάν είσοδο για 2 παιδιά. Διαβάστε τις λεπτομέρειες.

Περισσότερα...

Ψυχο-εκπαιδευτικά σεμινάρια για γονείς

Το Συμβουλευτικό Κέντρο «Μαζί για το Παιδί» διοργανώνει δωρεάν ψυχο-εκπαιδευτικά σεμινάρια για μητέρες/γονείς για τον Φεβρουάριο με θέματα τις νέες τεχνολογίες  και το διαζύγιο.

Περισσότερα...

«Η θάλασσα των Συναισθημάτων» - Κινησιολογικό – Εκφραστικό εργαστήρι για παιδιά

Στο Μουσείο Νεώτερης Κεραμεικής πραγματοποιείται ο 2ος κύκλος συναντήσεων κινησιολογικού-εκφραστικού εργαστηρίου για παιδιά με τίτλο «Η θάλασσα των Συναισθημάτων». Πρόκειται για ένα ολιστικό εργαστήρι για παιδιά  ηλικίας 5-10 ετών, με πηγή έμπνευσης τα συναισθήματα σε συνεργασία με το Synergy of  Art.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...