Παλαιότερα

Το Εργοστάσιο & Μουσείο Σοκολάτας στην Αθήνα

Το «Εργοστάσιο & Μουσείο Σοκολάτας» έρχεται και στην Αθήνα και περιμένει μικρούς και μεγάλους για πολλές σοκολατένιες περιπέτειες, μυρωδιές και εμπειρίες από τις 7 Νοεμβρίου 2015 μέχρι τις 21 Φεβρουαρίου 2016!

 

Περισσότερα...

Ομιλίες για γονείς στο Hello Kids

Ο πολυχώρος  Hello kids στο πλαίσιο των ολοκληρωμένων υπηρεσιών που παρέχει σε παιδιά, εκπαιδευτικούς και γονείς, ξεκινά μηνιαίες συναντήσεις με την  συμβουλευτική ψυχολόγο, Χριστίνα Ρασιδάκη, όπου θα αναπτύσσονται θέματα που αφορούν στην ανατροφή των παιδιών και στην ανάπτυξη τεχνικών που θα βοηθήσουν τους γονείς να αντιμετωπίσουν καταστάσεις που αναφύονται ανάλογα με τις ηλικίες.

Περισσότερα...

"Γλυπτά σε Κίνηση" στο Μουσείο Μπενάκη

Το Εκπαιδευτικό τμήμα του Μουσείου Μπενάκη οργανώνει μία ιδιαίτερη περιπλάνηση ανάμεσα σε γλυπτά για παιδιά 6 έως 9 ετών με τίτλο "Γλυπτά σε Κίνηση".

Περισσότερα...

«Η θάλασσα των Συναισθημάτων» στο Μουσείο Νεώτερης Κεραμεικής

Στο Μουσείο Νεώτερης Κεραμεικής σε συνεργασία με το Synergy of  Art διοργανώνεται Κινησιολογικό - Εκφραστικό Εργαστήρι με γενικό θέμα «Η θάλασσα των Συναισθημάτων» για παιδιά ηλικίας 5-10 ετών.

Περισσότερα...

Έκθεση-Αφιέρωμα στο Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης για την 28η Οκτωβρίου

Με την ευκαιρία της εθνικής εορτής της 28ης Οκτωβρίου το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης του ΕΚΕΔΙΣΥ διοργανώνει μία θεματική έκθεση-αφιέρωμα στην εθνική επέτειο με τίτλο"Πάνω εκεί στης Πίνδου μας τα βουνά" με υλικό από τις συλλογές του Μουσείου.

 

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...