Παλαιότερα

"Φτιάχνουμε την Άνοιξη" - Παιδικό εργαστήρι κεραμικής

Ένα παιδικό εργαστήρι κεραμικής εμπνευσμένο από τη φύση, την τέχνη και το λαϊκό πολιτισμό που θα φέρει την άνοιξη πραγματοποιείται στο Κέντρο Μελέτης Νεώτερης Κεραμεικής στην περιοχή του Κεραμεικού για παιδιά ηλικίας 5-12 ετών.

 

Περισσότερα...

Πασχαλινό Παζάρι Αγάπης για τα παιδιά της Αγκαλιάς

Ο Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού – Η Αγκαλιά ενόψει των εορτών του Πάσχα, διοργανώνει Πασχαλινή Αγορά (Παζάρι Αγάπης για τα παιδιά της Αγκαλιάς) στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ΜΕΤΡΟ, στο σταθμό «Σύνταγμα»:

 

Περισσότερα...

Χριστουγεννιάτικο εργαστήρι κεραμικής - Πλάθοντας καλικάντζαρους

Ένα χριστουγεννιάτικο εργαστήρι κεραμικής για παιδιά με βασικούς πρωταγωνιστές του καλικάντζαρους και το αγαπημένο υλικό, τον πηλό, με τίτλο "Πλάθοντας καλικάντζαρους" πραγματοποιείται στο Μουσείο Νεώτερης Κεραμικής.

 

Περισσότερα...

Κατασκευή ξύλινης φάτνης – σεμινάριο για ενήλικες

Εικαστικό σεμινάριο κατασκευής ξύλινης φάτνης για ενήλικες διοργανώνει το HelloKids. Με υλικό το ξύλο η δημιουργός Fairy Joanna θα οδηγήσει βήμα-βήμα τους συμμετέχοντες να φτιάξουν μια φάτνη μεγάλων διαστάσεων σε minimal γραμμή!

 

Περισσότερα...

Χριστουγεννιάτικο Παζάρι Αγάπης για τα παιδιά της Αγκαλιάς

Ο Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού – Η Αγκαλιά διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη Αγορά (Παζάρι Αγάπης για τα παιδιά της Αγκαλιάς) στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ΜΕΤΡΟ, στο σταθμό «Σύνταγμα» στις 1 & 2 Δεκεμβρίου 2016.

 

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...