Παλαιότερα

Καλοκαιρινά bazaars από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσκαλεί τους φίλους και υποστηρικτές του να επισκεφτούν τα καλοκαιρινά bazaars που διοργανώνει σε πολλές περιοχές της Ελλάδας και να στηρίξει το δύσκολο έργο του.

Περισσότερα...

Μια υπόθεση για τον ντετέκτιβ Κλουζ από τις εκδόσεις Μεταίχμιο

Μια υπόθεση για τον ντεντέκτιβ Κλουζ - Οι δύο τελευταίοι τίτλοι της κλασικής αστυνομικής σειράς για μικρούς αναγνώστες, με ήρωα ένα εννιάχρονο αγόρι που το χόμπι του είναι να λύνει αστυνομικά μυστήρια από τις εκδόσεις Μεταίχμιο και διαγωνισμός των εκδόσεων με δώρα βιβλία.

 

Περισσότερα...

Μεγάλη γιορτή για τα παιδιά και Bazaar βιβλίου στον Εθνικό Κήπο από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» καλεί μικρούς και μεγάλους το Σαββατοκύριακο 20-21 Ιουνίου από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ στον Εθνικό Κήπο σε μια μεγάλη γιορτή για τα 20 χρόνια δράσης του.

Περισσότερα...

Γιορτή Χειροτεχνίας στο Hello Kids

O Πολυχώρος Hello Kids γιορτάζει το καλοκαίρι με μια γιορτή χειροτεχνίας στο καλλιτεχνικό του εργαστήρι όπου οι μικροί του φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να φτιάξουν πολλές και διαφορετικές δημιουργίες.

Περισσότερα...

Ομιλία για γονείς και εκπαιδευτικούς παιδιών προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας

Την Τετάρτη 27 Μαίου 2015 και ώρα 19:00 μ.μ, στο Κέντρο ΔΙ.ΚΕ.Ψ.Υ θα διεξαχθεί ομιλία σε γονείς και εκπαιδευτικούς παιδιών προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας με θέμα «Πως να ενισχύσετε τις μαθησιακές ικανότητες του παιδιού σας στο Νηπιαγωγείο και την Α' Δημοτικού μέσω του παιχνιδιού».

 

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...