Παλαιότερα

Γιορτάστε την Ημέρα της Μητέρας τρέχοντας στο Mother’s Day Run

Με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας, Κυριακή 10 Μαΐου, διοργανώνεται αγώνας δρόμου 2,5 χιλιομέτρων στους δρόμους της πρωτεύουσας.

 

Περισσότερα...

Κινησιολογικο-Εικαστικό Εργαστήρι για παιδιά "Οι Τέσσερις Εποχές" στο Μουσείο Νεώτερης Κεραμεικής

Η ομάδα του SYNERGY OF ART σε συνεργασία με το Μουσείο Νεώτερης Κεραμεικής πραγματοποιεί Κινησιολογικο-Εικαστικό Εργαστήρι για παιδιά ηλικίας 6 - 12 ετών με τίτλο "Οι Τέσσερις Εποχές" την Κυριακή 17 Μαΐου 2015.

Περισσότερα...

Η Μικρόπολις επιστρέφει στις Ημέρες Γαστρονομίας 2015

Η Μικρόπολις, η μεγαλύτερη στην Ελλάδα, διοργάνωση για παιδιά και γονείς επιστρέφει με την πρότυπη γειτονιά της γεύσης και της διατροφής, αποκλειστικά στις Ημέρες Γαστρονομίας 2015. Εκεί οι μικροί επισκέπτες προσχολικής και σχολικής ηλικίας θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε εργαστήρια, προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης και πολλές άλλες εκδηλώσεις.

Περισσότερα...

Σεμινάριο για Γονείς σχετικά με το Άγχος των Εξετάσεων των Παιδιών

Το Συμβουλευτικό Κέντρο «Μαζί για το Παιδί» διοργανώνει ψυχο-εκπαιδευτικό σεμινάριο για γονείς με θέμα: «Άγχος εξετάσεων…Πώς μπορούν οι γονείς να βοηθήσουν;» την Πέμπτη 30 Απριλίου 2015 με δωρεάν είσοδο.

Περισσότερα...

Εργαστήρια στον Πολυχώρο Hello Kids

Ο Πολυχώρος Ηello kids  συνεχίζει τα ποιοτικά δημιουργικά εργαστήρια για τα παιδιά, με φρέσκες ανοιξιάτικες ιδέες που μυρίζουν λουλούδια και θάλασσα.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...