Παλαιότερα

Ομιλία για γονείς με θέμα τη Σεξουαλική κακοποίηση στην παιδική ηλικία

Στις 13 Μαΐου 2015 και ώρα 18:30 μ.μ, η Ψυχολόγος, Παιδοψυχολόγος, Πασπάλη Ασπασία, Υπεύθυνη του ΔΙ.Κ.Ε.Ψ.Υ παρουσιάζει το θέμα με τίτλο «Σεξουαλική Κακοποίηση στη Παιδική ηλικία. Με ποιους τρόπους μπορούμε να προστατεύσουμε τα παιδιά;» σε μια ανοιχτή ομιλία με γονείς παιδιών προσχολικής και σχολικής ηλικίας.

Περισσότερα...

Πάσχα στο Μουσείο Συναισθημάτων για μικρούς και μεγάλους!

Το Μουσείο Συναισθημάτων θα είναι ανοιχτό τις ημέρες των διακοπών του Πάσχα και εκτός από την έκθεση, οι μικροί και μεγάλοι φίλοι του έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο Πασχαλινό Εργαστήρι που σχεδίασε το μουσείο!

 

Περισσότερα...

All About Kids Expo & Chocolate Factory μαζί το Νοέμβριο!

To mamakid.gr σας έχει ενημερώσει ήδη για το μοναδικό Εκθεσιακό Διαδραστικό Πολυθέαμα ’All About Kids’’! Τα νεότερα είναι ότι η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από 19 έως 22 Νοεμβρίου 2015, ημερομηνία που συμπίπτει στον ίδιο εκθεσιακό χώρο με τη φιλοξενία του δημοφιλούς Chocolate Factory και θα δώσει την ευκαιρία  για χιλιάδες γονείς και παιδιά να συνδυάσουν την επίσκεψή τους σε δύο σημαντικές δράσεις στον ίδιο εκθεσιακό χώρο!

Περισσότερα...

Πασχαλινό bazaar από τη Unicef

H UNICEF διοργανώνει 3ήμερο Πασχαλινό bazaar με δώρα, λαμπάδες και είδη διακόσμησης, ώστε να ενισχυθεί η βοήθεια που προσφέρει σε παιδιά όλου του κόσμου.

Περισσότερα...

Πασχαλινά Παζάρια από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» καλεί και φέτος μικρούς και μεγάλους στα πασχαλινά παζάρια που πραγματοποιεί σε πολλές περιοχές στην Ελλάδα. Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν τις πασχαλινές αγορές τους, πάντα σε προσιτές τιμές, ενισχύοντας τις δράσεις και το έργο του Οργανισμού.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...