Παλαιότερα

Φεστιβάλ χειροτεχνίας για μαμάδες και παιδιά από το Hello Kids

Ο νέος πολυχώρος για παιδιά Hello kids διοργανώνει το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015 το «1ο Φεστιβάλ χειροτεχνίας για παιδιά… και τις μαμάδες τους», στον Πολυχώρο της Βιβλιοθήκης του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Κύριοι στόχοι του 1ου Φεστιβάλ είναι η ανάδειξη της δημιουργικότητας των παιδιών, η ευαισθητοποίησή τους στην τέχνη, η καλλιέργεια της συλλογικής προσπάθειας και της εικαστικής έκφρασης μέσα από μία ποικιλία ιδιαίτερα προσεγμένων εργαστηρίων, σχεδιασμένων με γνώμονα ένα βασικό χαρακτηριστικό των παιδιών: την ανάγκη τους να δημιουργούν αλλά και να εξερευνούν τον κόσμο  με τον δικό τους τρόπο.

Περισσότερα...

Ομιλία για Γονείς με θέμα «Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση των παιδιών»

Το Κέντρο ΔΙ.Κ.Ε.Ψ.Υ πραγματοποιεί ανοιχτή ομιλία που απευθύνεται σε γονείς με θέμα «Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση των παιδιών. Πότε και πως χρειάζεται να μιλήσουμε στα παιδιά για το σεξ;» την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015.

 

Περισσότερα...

Δημιουργικά Εργαστήρια για Παιδιά στο Hello Kids

Το νέο βιβλιοπωλείο Hello Kids εκτός από επιλεγμένες παιδικές εκδόσεις και παιχνίδια διοργανώνει στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του δημιουργικά εργαστήρια για παιδιά από το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου έως και το Σάββατο 4 Απριλίου 2015.

 

Περισσότερα...

Ψυχο-Εκπαιδευτικό Σεμινάριο «Σχολικός Εκφοβισμός-Αναγνώριση και Τρόποι Παρέμβασης»

Το Συμβουλευτικό Κέντρο «Μαζί για το Παιδί» διοργανώνει, ψυχο-εκπαιδευτικό σεμινάριο για μητέρες/γονείς με θέμα «Σχολικός Εκφοβισμός-Αναγνώριση και Τρόποι Παρέμβασης» την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015 με ελεύθερη είσοδο.

Περισσότερα...

Τα παιδιά ψηφίζουν «Ελληνικό Κόσμο»

Δύο έκτακτα ολοήμερα εκπαιδευτικά προγράμματα θα πραγματοποιηθούν στον «Ελληνικό Κόσμο» την Παρασκευή 23 και τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου. Τα σχολεία κλείνουν για τις εκλογές και ο «Ελληνικός Κόσμος» προσκαλεί τους μικρούς του φίλους να περάσουν μια δημιουργική και ψυχαγωγική μέρα γεμάτη παιχνίδια και εμπειρίες που θα τους μείνουν αξέχαστες. Από τις ιστορίες παιχνιδιών στις ιστορίες της εξαφάνισης των ειδών!

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...