Παλαιότερα

Εκπαιδευτικά Προγράμματα από το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης

Το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης πραγματοποιεί από τον Ιανουάριο προγράμματα για παιδιά και γονείς με στόχο τα παδιά να μάθουν με ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο και οι γονείς να αλληλεπιδράσουν με τα παιδιά τους και να μοιραστούν μαζί τους τη διαδικασία της δημιουργίας και της μάθησης.

Περισσότερα...

Εκδήλωση με αφορμή το βιβλίο "Οι πρώτοι 12 μήνες του μωρού μου" στον Πολυχώρο Μεταίχμιο

Με αφορμή την κυκλοφορία του οδηγού για νέους γονείς που υπογράφει ο καθηγητής Παιδιατρικής κ. Ανδρέας Κωνσταντόπουλος με τίτλο "Οι πρώτοι 12 μήνες του μωρού μου" από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο, πραγματοποιείται εκδήλωση-συζήτηση με τον συγγραφέα του βιβλίου.

Περισσότερα...

Εκδήλωση "Μια αγκαλιά για το παιδί"

Με αφορμή την παγκόσμια Ημέρα Αγκαλιάς  στις 21 Ιανουαρίου, το συμβουλευτικό κέντρο παιδιών και ενηλίκων  "Συν-εργάζομαι" διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση για τους γονείς με θέμα το παιδί ηλικίας 0-6 ετών.

Περισσότερα...

Έρχεται η All About Kids Expo τον Απρίλιο

Ένα μοναδικό Εκθεσιακό Διαδραστικό Πολυθέαμα έρχεται τον Απρίλιο στην Ελλάδα, το ’’All About Kids’’! Η διοργάνωση φιλοδοξεί να παρουσιάσει μία πρωτοποριακή εκδήλωση που απευθύνεται σε οικογένειες, μέλλουσες μητέρες και παιδιά και επιφυλάσσει δράσεις, εκπλήξεις και εκδηλώσεις.

Περισσότερα...

Χριστούγεννα στο Αττικό Πάρκο

Τα Χριστούγεννα ήρθαν και για μία ακόμη χρονιά το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο προσκαλεί  μικρούς και μεγάλους να γιορτάσουν παρέα με τα  αγαπημένα τους ζώα. Μέρος του Προγράμματος Εμπλουτισμού του χώρου διαβίωσης των ζώων του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου είναι να παρέχει ποικίλα ερεθίσματα ώστε να ενδυναμωθεί η φυσική συμπεριφορά, οι αισθήσεις και γενικότερα η ευζωία των ζώων.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...