Παλαιότερα

Διαγωνισμός Χριστουγεννιάτικης Κάρτας από το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

Tα Χριστούγεννα έρχονται και τα περισσότερα από 2000 ζώα του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου θέλουν την χριστουγεννιάτικη κάρτα τους. Γι' αυτό, το ΑΖΠ διοργανώνει διαγωνισμό ζωγραφικής χριστουγεννιάτικης κάρτας για παιδιά 4 έως 12 ετών!

Περισσότερα...

Σεµινάριο Εκπαιδευτών Βρεφικού Μασάζ

Ο φορέας Infant Massage in Greece σε σε συνεργασία με τη Διεθνή Ομοσπονδία Βρεφικού Μασάζ (ΙΑΙΜ) διοργανώνει το τέταρτο Σεμινάριο Εκπαιδευτών Βρεφικού Μασάζ στο Μαιευτήριο ΛΗΤΩ με ελεύθερη είσοδο.

Περισσότερα...

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» συγκεντρώνει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» κινητοποιεί πολίτες και φορείς, προκειμένου να συγκεντρωθούν όσο το δυνατό περισσότερα είδη πρώτης ανάγκης για τα παιδιά ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων.

Περισσότερα...

Παζάρι Αγάπης για τα παιδιά της Αγκαλιάς

Ο Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού "Η Αγκαλιά" διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη Αγορά στο Σύνταγμα την Τρίτη 26 & Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013.

Περισσότερα...

To Aττικό Πάρκο γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων!

Το Αττικό Πάρκο γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα των ζώων 4 Οκτωβρίου σε μια ημέρα γεμάτη από επιμορφωτικές δραστηριότητες και προσφορές. Είναι ημέρα γιορτής για τους άγριους κατοίκους του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου και ταυτόχρονα ημέρα ευαισθητοποίησης για τους κινδύνους που αντιμετωπίζει το ζωικό βασίλειο σε ολόκληρο τον κόσμο.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...