ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Παιχνίδια με το νερό!

Τα παιχνίδια με το νερό ενθουσιάζουν πάντα τα παιδιά και το καλοκαίρι είναι η ιδανική περίοδος να τα αφήσετε να παίξουν και ταυτόχρονα να δροσιστουν! Σας προτείνουμε 6 απίθανα παιχνίδια με πρωταγωνιστή το νερό για ατέλειωτη διασκέδαση!

Περισσότερα...

Παιδικά βιβλία για το καλοκαίρι

Το διάβασμα το καλοκαίρι έχει άλλη χάρη, αφού γίνεται ευχάριστα, χωρίς πίεση και τα παιδιά διαβάζουν τα βιβλία που τους αρέσουν! Σας προτείνουμε τίτλους για τα βλαστάρια σας, που αρχίζουν πια να διαβάζουν μόνα τους.

Περισσότερα...

Καλοκαιρινές δραστηριότητες στην αυλή και το μπαλκόνι για παιδιά!

Εάν ο καιρός είναι καλός, ιδιαίτερα το καλοκαίρι, και έχετε στη διάθεσή σας μια αυλή ή ένα μεγάλο μπαλκόνι στο σπίτι ή το εξοχικό σας, μπορείτε να απασχολήσετε τα παιδιά με δραστηριότητες που θα τους μείνουν αξέχαστες και θα τις ζητούν ξανά και ξανά!

Περισσότερα...

Παιχνίδια με τα παιδιά στην παραλία!

Αν και είναι λίγο δύσκολο να βαρεθούν τα παιδιά στη θάλασσα, μετά από μία ολόκληρη μέρα στην παραλία δεν αποκλείεται να ακούσετε ακόμα και τις λέξεις  "μαμά,  βαριέμαι"! Γι’ αυτό, συγκεντρώσαμε για εσάς δραστηριότητες που μπορείτε να προτείνετε στα παιδιά σας στην παραλία!

Περισσότερα...

Το Σταυρόλεξο του Καλοκαιριού

Σας ετοιμάσαμε ένα σταυρόλεξο για να υποδεχτούμε το καλοκαίρι με πολλές καλοκαιρινές λεξούλες! Δώστε το στα πιτσιρίκια σας να το λύσουν, ενώ αν είναι πολύ μικρούλια, μπορείτε να τους κάνετε τις ερωτήσεις και να γράφετε εσείς τις απαντήσεις τους!

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...